abı ayarla ıste 1000 lıkle denetelım senı yada baska arac varsa abımız haber beklıyr sızden ses cıkmadı deneme amaclı maksat eglence olsun:)
Printable View
tmm akşama gelin deniyelim gökan.. ama bana kesin haber ver ki aracı çıkarayım
Video 4 ve 5 te tutunma problemi olmadan denenmiş sağlıklı olan onlar bana göre
kilo beygır oranı deneme sartları ıcın cok yakın cıkıyor ama kılo torkta ınanılmaz bır fark var cupra cok ustun. sonuc da bu doğrultuda sartlara uygun olmus videolarda.
maşallah araçlara
yok yaw 0,8 off mod zaten kii az çok tanıyoruz birbirimizi :)
ugur aga naptınız bu cupraya, neydi ne olmuş :D maşallah... ;)
ctr zaten erol abinin dediği gibi hep isyan maşallah...
bu cupra lar enteresan gidiyor. type r ın çok iyi yürüyen bir araç olduğunu kadir abinin beyaz rol type r ından iyi biliyorum. ama cupra bi farklı... böyle sakin sakin, çaktırmadan, sanki gitmiyormuş gibi bi izlenim vererekten o kadar ağırlık farkına rağmen acayip iyi gidiyor. tebrik etmek lazım...
arkadaslar ılk 3 vıdeoda otoban gıselerını gecıyoruz ve zemın ıslaktı gaza basar basmaz kesıcıye gırıyorum ve lastıkler kesınlıkle tutmuyor gerıde kalma sebebım o ayrıca son ıkı vıdeoda aracı kullanan kısıler serkan abı ve ugur abı degıl baska arkadaslar tekrar soyluyorum bu aracın benı gecmesı kadar dogal bır sey yok burda onemlı olan 2 haftada cupra yaklasık 20 boy kadar hızlanmıs bunu cok net soyleyebılırım kg farkı tork farkı denılıyo arkadaslar denedıgım araba 350+ el ınsaf herhangı bır art nıyetım yoktu koltukları soktum kotumu yaptım anlıyamadım.
orçun şöölede bi gerçelk varki kg/hp hesaplamalarında zaten sen üstün olan tarafsın bence, tork olarak bayagı geride (120nm.kadar)kalıyorsun. turbo araçla deneniyorsun sonuçta agırlık azaltman çok normal, tabi cupra iki kişi değilde tek kişi olsaydı çok daha adaletli olurdu.
bu videoları ancak izleyebildim. gerçekten maşaallah
cupra ya söylenecek söz yok, sınıfı başka gerçekten
ama özellikle 6. videoda type r ın kafa tutuşu çok fantastik.
bilmiyorum belki de bazı arkadaşların söylediği gibi fanatizm nedeni ile öyle geliyordur
Allah kazasız belasız güzel muhabbetlere vesile ederek binmeyi nasip etsin
Maşallah 2 aracada Orçun Gerçekten çok güzel gidiyor aracın
ben hıc bır hesap kıtap yapmadım acık konusmak gerekirse arac 450 mı 500 mu ne tork var zaten turbo bır araba bırı dıyo 340 hp bırı dıyo 350 bırı dıyo 380 hplere yakındır ben anlamadım bu ısten bu cok ınce hesap kıtap yapılarak yapılan bır deneme degıldı eger oyle olsaydı ınanın ben kesınlıkle gecılmezdım varsın benı serkan abı gecsın helalı hos olsun onunla tekrar soyluyorum sabaha kadar denerım araba fabrıkasyon cıkısı zaten kg olarak avantajlı konu yıne suna donucek kı donmesını ıstemıyorum typerı turbo yapalım kgler esıtlensın bakalım ne oluyo dıcem polemık olucak burnumuzdan gelıcek serkan abıyle tanıstık 3 tane dengesız cıkıcak bos bos konusucak adamla aram acılıcak ben onu bır rakıp olarak gormuyorum cok acık konusmak gerekırse cunku benden kat kat ustun ama burda atmosferık bır arabanın basarısını bır kac kısı goz ardı edıyo varsa stage2+ cupra ıle deneyecek atmosferık bır typer cıksın bızde yorum yapalım ben arabayı yaptım 50 tane arabayla kımsenın denemedıgı arabalarla denedım ve denemeyede devam edıyorum ve ayrıca kımsenın ne saygı duymasını nede sevmesını beklıyorum ılgı cekmek ıcınde degıl aracıma bır sey yapıyorum ve paylasıyorum daha ıyısını bılen yapan varsa cıksın koysun vıdeosunu bızde tebrık edelım yorum yapalım ama ortada bır gercek varsa goz ardı etmeyelım.