bu farklı kadir abi ile iddaya girdik öne atlamazsa fazla fark olmaz diyordum ben bilerek erken bastım...
Printable View
:icon_tup::icon_tup:
Erhanı tanırım ki burda konuya yazan hemen hemen herkesde az çok tanıo erhanı...
Video konusuna gelince erhan diosa onlarda çekti diye uydurmuyodur tahmin ediorum sizinkileri de koysanızda görsek sonucu...
Sen de diosun ki erhan hepsini çekti sana da yalancı demiyorum eğer çektiyse onunda koyması lazım tabi...
Ama en önemli konu sabahtan beri burda konuşulup da Erhanın n senn kişiliğine n de karakterine hiç bir laf etmemiş olması...
Ben inanmıorum ki senn kişiliğine de böyle söylediğin lafların yakıştığını bi hırsla sinirle çıkmıştır die tahmin ediyorum... umarım yanılmıyorumdur...
kardeşim karışmak istemedim ama dayanamadım yargı önünde filan diyosun..adamın canını sıkar tabi 2 korna basıyosun kendi basına cekip gidiyosun ona rahmen adama bırakmıyo devam ediyo ve se 5 atınca yine gelmeye başlıyo yavaştan yavaştan.o arkadaşıda tanımıyorum senide tanımıyorum yazmamın sebebi sadece ortada haksızlık var.böle video ben olsam koymazdım zaten istanbulda böle video koysan neler olur neler:)..ankaradakiler cidden sakin insanlar..roll benim bildiğim 3 korna yapılır ve 2,kornanın birincisinde basılmaz.ben o arkadaşın yerinde olsam bırakırdım basmazdım..yanlışım varsa düzeltirsin veya yanlışım varsa beni düzeltsinler benmi bilmiyorum bu işi.
bukadar uzamasına gerek yok akşam buluşup sağlıklı bir deneme yapın aynı speclerde çekin video yu koyun kimin ne mal olduğu ortaya çıksın. ha tabi geçilince bahaneler uydurmayın olsun bitsin. sonuçta 4 civata geçmek veya geçilmek önemli olmamalı zaten çoğumuz zevkine denemeler yapıyoruz. ama bazılarımız yediremiyor kendine ( genel olarak sölüyorum burdaki alakalı değil). Bu yüzden 2 seçenek var;
1. Aracı yapıp hiç gazlamıcan birileriyle
2. Aracı yapıp gazlıcan ve 1-2 boy deil 4-5 boy saplıcan .
bu şekilde yapılırsa hiçbir sorun olmaz kimse de bişey diyemez
arkadaşım bu kelimeler ülkemizde ciddi sıkıntılar yaratır, 3.sayfa haberlerini takip etmiyorsun sanırım bu kadar kolaymı insana şerefsiz demek ne yapalım peki?
5 e atınca geliyor demişsin rüzgar tüneli denen bir şey den haberin varmı bak en sol şerti boş niye oraya geçmiyor ayrıca yalancının mumu yatsıya kadar yanar, geçen sefer bu hızlarda kesici işareti yaparken bu sefer arkadamdan tam gaz geliyor :hahaha:
sana şunuda söylim bu izlediğin bütün denemelerde kadir abi hariç anlaşamadığımız bariz erken basma olan denemelerde kimse devam etmedi, arkadaşda bir çok denemeyi ben açmaya başlayınca yarıda bıraktı...
kardeşim rüzgar tüneli o kadar ara varken pek bi işe yaramaz bunu kadir abide bilir herkezde bilir söle bi boy oluçakki işe yarıycak aranızda...diğer muhabetlerinizide bilmiyorum..krc yede nispeten erken basmışın ama o malesef gecmiş cidden oda iyi yürüyo senin aracında iii yürüyo ama sanırım ayarlıyamadın pek kendini..kornalarda
Neyse hadi uzatmayın brolar rüzgar tüneli portekiz tüneli,
herkesin birbirini tebrik ettiği hırsını içine gizlediği ve her deneme günü biaraya gelindiğinde muhabbet şaka vs yapılabileceği şekilde düzeyli ama dürüst ortamlarda tekrar görüşelim :)
Tekrar deneme olmaz Serdar ben bu seviyedeki insanlarla bir araya gelmem...
Ben dürüstçe arabama yaptıklarımı söylerim, ancak bi filtre ile 5 boy aldı bişey demedim, şimdi ben eski halime göre en az 3 boy hızlandım son yaptıklarım ile hani sözde beni geçmiş ya yani en kötü 8-10 boy daha hızlanmış, gelicek seferede bi 5 boy daha alır zaten kesin... filtrenin ağzını çevirir falan...
discovery de yayınlanan mythbusters programının bununla ilgili olan bölümünü izlemelisin.. yakıt tuketimine bile oldukca fazla etkisi var.. bir de hoş birsey değil herseyden öte.. kimse yapmamalı bende.. ruzgar tuneline giren olursa bende serit değiştiriyorum elimden geldigince.. nasıl diyorsan ki 2. kornada basmak yanlış, bunu yapmakta yanlıs.. ;)
haklısın Erhan ama.bazı şeylerin bende farkındayım ançak ilk sana erken bassalar bırakmasan sende haliyle tünel yaparsın;)yanlış baştan olmuş;)sonra devam etmiş.banada yapılıyo bende serit değiştiriyorum..bu arada rüzgar tüneli discoveryde izlememe gerek yok zaten konusu geçmişti okuldayken.1 boy varken arada 4 boy varken arada 1 boy olduğu gibi fark yapmaz bunu biliyosun zaten onu dedim ben.
biz ankarada yaptıgımız denelerin genelinde, ne ruzgar yaparız nede erken basarız.. olası bi erken basmada da tekrar deneriz.. ha diyorsan ki çok önemli, bunu cok bahane edecksin, o zaman baktım erken basıyo, bırakırım gazlamam ve tekrar baştan deneriz.. arada 1 boy var gibi fark yapmaz tabiki ama yuksek hızda erken basmıstan fazla fark olusturur :) neyse konu nerden nerye :)
2 defa değil tam 5 kere bastık köprüden sonra gölbaşına doğru hiç birinde gelemedin, ama ne yaptın kornayı duymuyorum dedin arabanda egzos sesi bile yok nasıl duymuyorsan kornayı sen çaldın erkenden bastın, virajı içten aldın, ( enkaya gelmeden virajı herkes bilir) ve sadece bir hız aralığında 4 sonu gibi köprüye girerken önüme çıktın ve video çekmişiniz haberim bile yok benim, sonrada 5.vites yine geçtim seni... ancak bana sormadan etmeden videoyu yapıştırdın...
her neyse artık sana daha fazla yazmama gerek yok...