|
|
#1 | |||
![]() |
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: --
|
krdşm ben ne erhanı ne seni tanırım ama hem virajı içten alıosn hemde bu video ile bişi kanıtlayamassın belli olmuo hiç bişe
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
biraz uzakta olmuş ne olduysa
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Ömür Törpüsü(olmaktan çıkacak inşAllah)
|
Sen arama daha git gez araba dene
__________________________________ Piston Garage - Utku Selamoğlu - Turbo Garage
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
arkadaşim zaten arkadaş kabul edıyo benım uzunda gectıgımı erhan arkasın arabasında cok tork varmıs ya ılk basmada ıkı üç boy one cıkıyomus ya neden cıkamamıs pekı one bu vıdeoda viraj onemlı degıl zaten orda yarıs bıtıyo kukalarda var ya yol daralıyo
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ;)
|
her videoya konu açarsak iyi (burdada erken basıp, virajı içten alıyorsun) ama yine geçiyorum...
sen işine geldiği devirde arabam bitti diyordun geçen sefer ama ortada kesici sesi yoktu bu sefer zaten bişey de diyemedin sonuç farklı oldu... he ayrıca astradan çektiğiniz benim 3-4 boy önünde olduğum videoyuda eklersin... neyse baydı artık ... takılın siz... Son Düzenleyen Sportline; 18-01-2011 14:51. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Mitsubishi Colt CZT
|
yaaa bunları da video diye koyuyorsunuz. hiç bişi belli değil ki..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
bu ne yav?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
arkadaşın elinde galiba hiçbir adam gibi video yok bunu geçtim diye hiçbirşey anlaşılamayan bir video koymuş. ..
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Erkut mustafa yalan konuşcak cocuklar değiller bu tarz yorumlardan kavga cıkar.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 206 RC & 1,4 İS
|
valla yalan yok ben pek birşey anlayamadım...hatta rs önde gibi görüyorum ama yanlış görüyor da olabilirim...araç içinden video yokmu...??
diğer konuda rs in sahibine direk şerefsiz filan yazmışsınız..bence ne olursa olsun gerek yok ..bu tarz neticesi tam net olmayan denemeler sonunda farklı bir gün temiz 2-3 deneme yapın noktayı koyun ... __________________________________ tunceR´isimli üyeden Alıntı şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
erkan yalan konuşuyorlar anlamında sölemedim zaten. video dan doğru düzgün birşey anlaşılmadığını belirttim.
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
sen kimsin ya yokki bu videoyu koyduk başka video olsa koyardık heralde
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
neyse ben çok sıkıldım bu mahabbetten daha fazlada uzatmak istemıyorum ben ee clio rs 1 boy geçen arabayı bende en az 1 boy geçiçem ozaman herşey netleşecek
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Bilader ilk önce adam gibi konuş sana birşey diyen olmadı. ister video sahibi başkası olsun ister sen ol ister böyle hiçbirşey anlaşılmayan video koysun aynı yorumu yaparım. ayrıca şunuda söleyeyim geçilmek zoruna gitcekse deneme kimseyle. ( genel olarak sölüyorum) seni tanımam etmem. Önceki konuda direk şerefsiz bilmem ne diyen benmiyim sen misin ? önceki konuda da sana kimse birşey sölemedi herkes maşallah dedi sen direk kendine yediremeyip direk küfür etmeye bilmem ne yapmaya başladın. bana sarma tavsiye etmem.
Benim konuyla alakam bile yok ben sadece videolara yorum yaparım insanlara göre yorum yapmam.. Biraz efendi ol Not: elinde adam gibi anlaşılır bir video yoksa paylaşma.. çünkü böyle yorumları sürekli alırsın. __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() Son Düzenleyen flexamin; 17-01-2011 17:14. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ;)
|
.....................
Son Düzenleyen Sportline; 14-05-2011 15:19. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
yaa bırakın allah aşkına 206RC & ClioRS ??
heheh
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Videoda çalan müzik güzel Rakı müziği
Onun dışında gri olan araç önde gözüküyor. Böyle net olmayan anlamsız videolarla boşuna tartışıp birbirinizi kırmayın bence. Çıkıp net anlaşılır video çekin.
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |