Maşallah araçlara vtsci kardeşim o jantlarından acil kurtul
araçlara maşallah...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
masallah evren araban cok iyi!geldigimde denicez su sorunlari halledeyim
![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Yorum yapan arkdaslara tesekkurler. Jantlari degistirmek icin hala ugrasiyorum ama bu arabayada vts2 jantindan baska bi jant gitmio. Arastiriyorum 800civarlarinda bole sacma paralar vermem asla eski vtsmizdeki jantlari yani vts2 jantlarini uzerinde 0 lastikle beraber 700 satmistik.
Hem mekanik aksamlara hemde gidisine cok eksi kattiginin farkindayim. Bİde filtrem guzel ama hortumu bildigimiz lastik radyatör hortumu bi boru bukturemedik su sanayide!
Duz boruda duz denmicek kadar dandik aslinda gecen saydim 12 adet kaynak var uzerinde onu sok bunu tak ortayi sok araya boru tak caplar farkli rediksiyonla eksozun cikisi dusurulmus flan filan.
Benimde yaza dogru piston, kisa, port polis, ince conta ve evrenin yazilimi kopyalayip aynisini yapmayi dusunuyorum.
maşallah kardeşim güzel yürümüş araba egzost çık sıkıyor yanlız kurtulman lazım ondan
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Bilal Evren maşallah ikinize deEvren neler yapcağını artık söylemeye gerek yok sen de biliyosun
![]()
EMC
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar![]()
@erkan
Bir bilsen su jantları cıkarması için ne çileler çekiyorum ah bir bilsen
Gökhanım biliyorumda yapamıyorumki elde olmayan sebeplerden dolayı bakıcaz bakalım artık![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Ahh Ahhh o jantları sökmesi için ne çileler cekiyorum bir bilsenn
Yorumlarınıza teşekkürler arkadaşlar
Barucum teşekkür ederim güzide yorumun için
Samet teşekkür ederim kardeşim.Geldiğinde ara deneme cok önemli değil bir çay içeriz
Teşekkürler gökhanım biliyoruzda yapamıyoruz eksiklerimizi bakıcaz bakalım![]()
M.Kemal ATATÜRK
olm o jantlar o arabayı çok yoruyor ve tutuyor benden sölemesi....
sende artık soba borusumu takıon napıon at gitsin şu katları arkadaş, bi ilerleyin yürütün şu araçları![]()
Geçmek geçilmek cok önemli değil arabalarımız denk denemelerimiz güzel oluyor 5 olsa dahada giderizde sende biliyorsun yol bitiyor![]()
M.Kemal ATATÜRK
Ben superchips olarak biliyorum ama gören bilen deneyen birkaç kişi onno custom yazılım olabilir bu dediler meçhul benim yazılım ama güzel seviyorum chipimi![]()
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)