bilal gri 106'yla denedimi hiç?
bilal bu arada jant arama boşuna, tak sac'ları geç hem çok hafif olur hemde çok yakışır benden söylemesi....
Sacmi kanka hersey performans degil once dis guzellik sonra motor. Draglara araba hazirlamiyoruz sonucta buyuk konusmiyimda hic bi guc ban sac taktiramaz.
Zaten yurumek okadar onemli olaydi boya kaportoya verecegim parayla cuflardim
Gri dedigin uk ise denedik.
Biliosun sende kisa,dereceli,taslama tuzlama hafifletme ne ararsan var o araba
aslinda denemek mantikli degildi genede dostane denedik 2-3 boy gerisinde kaldim ben 4u bitirirken o 5i bitiriyordu yol olsa belki fark kapanirdi ama max hizim 180 eskişehir şartlarinda
benle olan denemesindede ben 1 boy öne geçince gaz kesip braktı!!!! ayıp yaaa, orada bişey demedim ama cidden ayıp oldu.... sanki geçilince dünyanın sonu geliyor arkadaş, madem arabana güvenip geliyosun o gaza sonuna kadar basıcan yoksa ne o arabaya binicen nede gelip milleti meşkul edicen.....
bu arada saclar yakışır knka sadece performans değil yani, ama zevk meselesi tabi sende haklısın![]()
Vts ye tekene takın 14 beyaza boyayın maviye gider. Sonra eksoz borunuzu güzel bi 51 çekin potsuz ortada susturucu olmasın sona bi izmir imalatı ss magnum. Bujileri yenile. Filtreleri yenile. Hava filtreni temizle soğuk alır bi hale getir o araba gider gördüm onun gözünde ben o ışığıbirde arabada bass anfi vs vs yok diyin lütfen.
1.6tdi.
Ecutech.
Sac hic icime sinmiyor ya gulesim geliyor sac deyince![]()
Duz boru zaten ilk isim ama eskişehirde 51 boruyu tirtiksiz presde bukucek makina yok 48e kadar dumduz bukuyorlar 51e cikinca dirseklerin oldugu yerlerde tirtiklar olusuyor. İstanbulda yapan arkadasda cok para istiyor sitede resimlerini gordum.
Bas anfi fln yok zatende arkada cadir 5lt yedek benzin hidrolik yagi ıvır zıvır bisiler vardi.
maşallah arkadaşlar. iki araç da güzel
Maşallah araçlara..İkiside iyi yürümüş..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)