|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: c4
|
Arkadaşlar kusura bakmayın videoyu yükleyebildim nihayet
gökhan abi ve okan abiye çok teşekkürler..egzozu yaptırdıktan tünelden geçmemek olmazdı bizim istediğimiz gibi oldu ,iyi seyirler http://www.vimeo.com/18970822 __________________________________ ben 15 yaşımdayım bir çok arabayla drift yaptım ama kendi mazda rx8 zimgibisi yok 390 hp hsk blow off lu hsk turbo bose anfi fln var Son Düzenleyen Ayhan_izmir; 19-01-2011 23:29. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
video yayında
__________________________________ ben 15 yaşımdayım bir çok arabayla drift yaptım ama kendi mazda rx8 zimgibisi yok 390 hp hsk blow off lu hsk turbo bose anfi fln var |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: honda vtec 2
|
maşallah
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
sağol alex
__________________________________ ben 15 yaşımdayım bir çok arabayla drift yaptım ama kendi mazda rx8 zimgibisi yok 390 hp hsk blow off lu hsk turbo bose anfi fln var |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
masalah ses super
tunelde cezayı yemısındır artık radar ve kamera var ve yazıyor
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Black Vtec2 - Red Del Sol VTI
|
güle güle kullanın Ayhan
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: civic
|
maşallah çok iyi ses bornova tüneli değil mi burası
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
valla henüz gelen giden bi ceza yok.Gökhan abi yardımların için çok teşekkürler,güzel bişey çıktı ortaya
bornova tüneli __________________________________ ben 15 yaşımdayım bir çok arabayla drift yaptım ama kendi mazda rx8 zimgibisi yok 390 hp hsk blow off lu hsk turbo bose anfi fln var |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 13:55 ::::

gökhan abi ve okan abiye çok teşekkürler..egzozu yaptırdıktan tünelden geçmemek olmazdı
bizim istediğimiz gibi oldu ,iyi seyirler