Vay beeee..Yorumsuz.
Printable View
Vay beeee..Yorumsuz.
yaaa alllahım yarabbim hakadene nasipet bu arabaları yıllardır hayalini kurduğum bir type-r vardı resmen sıçtı ağzına izleyince çok morelim bozuldu artık böyle type-r olmaz olsun keşke komple yansaydıda içimiz ferahlasaydı şimdi bu videoyu izledikden sonra gelde type-r al keşke izlemeseydim :( :( :(
demek yanık uclu egzoz bole yapılıyo.
Amaç milletin hayallerinin içine etmek..bak sen hayal ediyosun bende var içine ediyorum demekse olay cuk oturmuş...:)
zarari nedir oyle kendi etrafinda debelenmenin?
Ben plakayı 54 TK dıye okudum ama yanlışsa duzeltın.birde bu araba eski MRT plakal sıyah deglmı?. hanı su dreklere kadar gıren araba
type-r yakış egzost yanlama drag tunıng s2000 vtec
tagler çok iyi.
aynılarını pejoyla da yapsan bişey olmaz :)
olay hondada değil ne baltalar var aynılarını doğanla şahinle yapıyorlar, bence sağlamlıkla alakası yok tamam tasvip edilemez hareketler ama abartılacak kadar da zararı olmamıştır arabaya, bu arabanın alınmayacağı ya da typer sevdasından vazgeçileceği anlamına gelmez bence :)
Asfaltında arabanında anası ağlamış.
Valla sövdüm..
tek kelime ile manyak ötesi gazlamıs...hakkını vermiş ;)
video boyunca 1 kereliğine bile olsa sövmeyen varmı ? yazık valla..
deli bişey
para adamın araba adamın yapacak bisey yok..
hee yarın oburgun adam bunu satmaya kalkar sırf bu hareketler yuzunden almazlar simdi *** atarlar fiyat dusururler vs,sanki herkez type r ını cam fanusta saklıyoya sıfırdan hıc lastık yakmadan kalkıyoya...
sımdı bana bırı soylesın bu hareketın lastıklerı p.ç etmekten baska ne zararı var?biri adam gibi bi anlatsın merak ettim..turbo yapıp kesiciye dusup catara patara gıderken zararı yok el frenı cekıp kesıcıye dusunce eyvah eyvahmı oluyo?
simdi acık soylıyım ben bu arabanın sahibi olsam yada arkadasım olmus olsa girer bi dunya laf yazarım hicbirinizde kalkıp gık diyemessiniz niye?cunku sizi alakadar etmez hani yurt dısı olsa vay oyle derim vay bunu yaparım diyinde sonucta yarın oburgun biliyoruzki bu arabnın sahibi yada onu ceken elemanlardan biri kesinlikle bu konuyu gorucek bu daha once bu forumda cooooook yasandı..ve bana gore ne deseler haklılar.
hee cokmu guzel bisey belki degil ama kafam guzelse vede egleniyosam bi takım lastikte umrumda degilse gayet normal seyler kimse kusura bakmasın..
yazık typer a
hemen john hondayı arayın gelsin alsın arabayı
sonrada satarken cok titiz kullanıldı tertemiz derler..
sonrada hatasız gazlanmamış biniciye gibi yalanlar konuşarak satıyor karaktersizler.
yazık arabaya valla.
o kişinin başka bi videosu, yazık valla typera
http://www.youtube.com/watch?v=M_tILOU8Oqk
54 TM 704 sanırım öyle gördüm plakasını aklımızda bulunsunda eşe dosta düşmeden engelleyelim :D
tm veya tk 2 sinide almayalım genede :D
maaşallah bizim bu formun uyeleride 70 lık dede gıbı tıntın araba kullanıyormuşta haberimiz yokmuş :D :D :D
tahmin eden arkadaşlar arac benim plakasıda tk 704. öldüğümüzde arkamızdan fatiha okumayanlardan allah razı olsun rahat olsunlar bende onlara okumuycam.
aracın azına sıctımı düşünen arkadaşlar sizde rahat olun, parasıyla değilmi?
s2000 sandığımı düşünen arkadaşlar s2000de sahibi oldum sizde rahat olun.
araca *** atan arkadaşlar bu aracı ben 25000de aldım.
bilerek kırdığımı söylesem yeri. bu olaydan 30000 sonra m3le rolig yaparken motoru kırdık55000'de japonyadan komple sandık motor geldi 10,500tl servisinde montaj. adresinizi verin isterseniz faturasını postayla yollarım.
bu hareketlerle aracın üzüleceğini düşünen arkadaşlar dizel kullanıyo sanırım.
kazası olduğunu düşünen arkadaşlar gelsinler baktırsınlar göstersinler 1 kapı sacından başka değişeni varsa karşılıksız satışını vericem evlerine typeRla dönücekler.
komple yansın diyen arkadaşlar sobanızı tutuşturmaya odununuz 4 saat gezmeye benzininiz varmı?
bu hareketde lastiklerimizi 0 lamak için yapıldı aksini düşünen arkadaşlarda rahat olsun.
aracımda piyasadaki bi cok typeRdan düzgün.
şu john hondayı arayıpta aldırıcak arkadaş söylede 37000 icin havale numarası vereyim.
arac evet satılık. evo 8 yada 9 la takas olur, peşin satılırsa 2005 kırmızı düşük kilometre ep3 typer alıcam pazarlık yapmadan.
aracta dc heders, 60lık düz,hks son, h&r 55mm yay, kpro, toda ince,aem cai, 8000kmde bir castrol 10-60 değişiyo yürüyeninde tık ses yok.
içide ender bulunucak temizlikte.
keyfe keder satılıktır tein yada kpower coilower satılığı olandan aem wideband satılığı olandan alırım.herşey bitarafa K20'nin sağlamlığını bilmeyen arkadaşlar türkiyenin en iyi otomobil ve modifiye bilgi paylaşım platformu TECHTURKEY'den hiçmi bişe öğrenmediniz.
olumsuz eleştiren arkadaşlara cevabım bu, destekliyen, iyi bir sürücü ve bu platformda bilgi sahibi olan arkadaşlara saygılarımı yolluyorum.
aynen kadir sana katılıyorum..
o arkadaş benim, arabanıza ne yaptığınız nasıl kullandığınız beni zerre ilgilendirmez, olumsuz eleştiri olsun diyede yazmadım. biraz mantık yürüterek konuyu geyiğe alan bir mesaj olduğu anlaşılabilir.
ama john honda diye bir adam varsa hemen facebooktan ekleyip taleplerinizi ileticem.
aynen ilet ı ban vereyim
ya arkadaş sen bu arabayı satmayı dusunuosan bole kullanamassın.ayrıca lastıklerı 0lıorduk dıonda sankı motor kulaklarına baskı balatana akslarına zarar vermıosun. bole saçma sapan hareketler yaparken kaldırıma cıkar aksını kırarsın kaynattırırsın sonra senın dusundugun gıbı onemsemeyen bırı alır mesela ben ondan sonra 5 defa aks yerınden cıkar yolda kalır hayattan sogur.sonra ugras babamugras sen paranı almıs rahat rahat oturmus olursun olandan bıtenden bıhaber.ben bı ton sıkıntıya gırım 35 mılyar dokım sırf zevkımın ugruna ama benden oncekı sahıbı araba benım dıe azına etsın.hıc kusura bakma.
rollıng drag fln anlarımda bole anlamsız seylere karısıyım arkadas
lafa gelince type r dan iyisi yok iki el freni cekince bozulmadık yeri kalmıyomus arkadas baksana motor kulagından aksına kadar gidiyo bu nasıl iş anlamadım
yazık gunah ya bu kadar beddua aldı bu adam olmaz :D