|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T - Toyota Avensis D4D Multitronic
|
Ibiza TDI : Chip - eksoz - egr iptal - kat iptal
Golf MK4 GTI: Chip - Qtp - Filtre - Downpipe - Regülatör Civic Vti: Headers - Eksoz - Cai YouTube - Civic VTI Golf GTI Ibiza TDI YouTube - Civic VTI Golf GTI Ibiza TDI Era VGT enginman ve dou_corolla nicki arkadaslarımın ayagına saglık. Araçlarına kocaman bi maşallah. __________________________________ Project01 Garage Son Düzenleyen Alperen-B; 20-01-2011 14:07. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
Bu kadar zamandır yaptigim hicbir yarışta hicbir sekilde hırs yapmadığımı herkes bilir.. O gece herkes tekken benim yanıma video çekmesi icin birini almak istememde bunu açıklar iyi bir sekilde sanırım.. Yalniz artik hırs mı denir heyecan mı denir ne denir bilmiyorum buna ama önüme kamyon çıktığı anda ayağını gazdan çekmeyen 2 arkadasıma da tesekkur!!! ederim..
Alperen aracına masallah gitmesi gerektiği gibi gidiyor artik.. Sevindim senin adına.. Yarisirken bahane uydurulmasindan nefret ederim her zaman söylerim bunu.. Bitik turboyla bu kadar gidiyo yapacak bisey yok demek istedim sadece.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
evet bitik turbo ile maşallahı var gerçekten bi de siz arabada 2 kişiydiniz. ibiza yakın zamanda daha hızlı olacak inşallah
__________________________________ Project01 Garage |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
öpüşün barışın adam olun nan
![]() lan asıl sıkıntıyı ben çektim dou nun hemen arkasındaydım balatalarda yenı degısmıstı o gun durmadı araba seat era olacaktık
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
pompamda sorun var biliyorsun onu bugün yarın halletmiş olurum kanka sonrada rc ile çıkar basarız
__________________________________ Project01 Garage |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: M 3
|
sanmıyorum ki önünün kapandığını bile bile kimse ayağını gazdan çekmesin .. dediği gibi görmemiştir .. roll candan önemli değil ya hakkaten ..
araçların hepsinede maşallah , ilk defa ibizanın bu kadar geride kaldığı video gördüm .. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
üstüme çıkıyordun
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
Maşallah araçlara ,daha dikkatli gençler
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
bide vti ile denk gidiyoruz hala yanyana videomuz yok sadece.. Gti tahmini benden 40-50 hp kadar güçlü |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: YJ GTI
|
Masallah hepsi canavar gibi ibizayada ayri masallah.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Maşallah araçlara alperen güzel olmuş araba.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Leon 1.8 T Tam Sport :)& Civic EG & Megane II dci & Ford Ranger XLTurbo
|
alperen ve dogu ıkınızınde ayagına saglık alperen aracın cok degısmıs eskı halınıde bıldıgım ıcın bukadar değısmesını beklemıyordum acıkcası turbodan anlamadıgımdan kaynaklanıyor heralde buda
bu arada sevgılı kankam dou eger oyle bır sıkıntı olacagını bılsek kesınlıkle zaten boyle bırseyı yasamazdık hıc bır sekılde aramızda hırs olmaz bızım bu kacıncı yarısımız kanka senınle, yasadıgın zor durumdan dolayı nekadar kızabılcegını tahmın edebılıyorum cunku sende bılıyorsunkı bende bı kac kez olumden dondum ve yıne arkadaslarımla yarısırken basıma geldı bu kesınlıkle kasıtlı bırsey yok olamazda alperen barıyere yapıstı bende ona yapıstım sen sıkısmayasın dıe ama bılemezdık o tırın orta serıde gececegını kı bende alperende farketmedık bıle senın frenlerı kıtledıgını yarısı bıraktı heralde dedık devam ettık basmaya kızma kanks bıze bılmedende senı uzduysek kusura bakma ozur dılerım tekrar I LOVE YOU bu arada ıbıza bır nevı cam car gorevıyle bulundu yarısta arkadaslar 2 kısıyle bastı ayrıca bıtık turboyla bıle halen bukadar gıdebılıyorsa coming soon dıyorum ayagınıza saglık allah korumaya devam etsın bızı
__________________________________ Project01 Garage & Sami RAMAZANOĞLU |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
eyw. saolasın
daha eksiklerimiz var onları tamamladıktan sonra daha da güzel olacak inşallah. senn de ayagına saglık abi. tşk ler eski salyangozumuzun eksoz kısmı çatlak çıktı o yüzden istediğimiz gibi gitmiyordu. şimdi o bahsettiğim eksiklerimi de tamamlarsam iyi olur diye düşünüyorum __________________________________ Project01 Garage |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Turbo 106 GTİ S16
|
Maşallah araçlara bende diyorum dou neden bukadar geride kalmış aracında bir sıkıntımı var acaba diye meğer turbo bitikmiş...
Bu arada aman dikkat edin kendinize beyler..
__________________________________ S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
turbodan zıyade 2 kısıydı dou o yuzden
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: dutch cars , jap bikes
|
![]() tum araclara masallah
__________________________________ 97' E36 318is - sold 97' 106gti - sold |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
dou kankam öncelikle geçmiş olsun kazasız atlatılmış, belirtildiği gibi görmemiştir arkadaşlar yani az çok samimiyetinizi biliyoruz uzaktanda olsa
yeni turbonuda en sabırsız olarak senden sonra ben bekliyorumdur emin ol , maşallah tüm araçlara da bu arada GTi kendine gelmiş desek doğru bi söz söylemiş oluruz heralde
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
lan mesai bitsede gidip eve izlesem
iş yerinden izleyemiyorum :S
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|