Masallah Serhat ;)
Printable View
Masallah Serhat ;)
kullan moruk kullan, şanzuman konusunda ne yapabiliriz belki reçete yazarsın:D hulk çıkıncada bi gaz ben açarım ama:Dhaberin olsun,,
ben hep burdaydım ahmet zaten keyfine takılıyoruz işte, ticari bi beklentimizde yok aracımızdan ayrıca:icon_tup:
yok ztn sen herzaman burdasın onda sıkıntı yokta.
bu iddalı ep3ler varya rol olsun dbs olsun onlara bi gonderme oldu senin bu kadran videon
cunku simdiye kadar herkes dbs ile ly denemesi merak ediyordu bu kadrandan sonra araya BS fn2 de girdi.
ilk ben mesela cok merak ettim simdi dbs vs bs denemesini :)
Maşallah Serhat. Race Car gibi ivmeleniyor. Walla iyi ki de bu halinle denk gelmemişim benim eski RS le. Yoksa elek eder asardın çamaşır ipine :D
Kocaman Maşallah dostum. Emeğinin karşılığını çok güzel alıyorsun.
Maşallah, emeklerinizin karsiligini almissiniz sesi de cok guzel.
41 kere masallah ne gusellll gidiyor yaww allah lastiklerine zaval vermesin kanka
hilmi fd nekadar fark ettirmiştir bişey diyemiyorum eski denediğim bikaç araçla çıkarsam anlarım kırmızı Golf GTI olabilir ceconun sti olabilir AC olabilir denk gelirsek deneriz farkı görürüz, konuşalım kanka şu şanzuman işini benim aklımda bikaç fikir var bakalım olucakmı.
eyvallah Bora, aynen ööle yapardım valla iyi zamanda satmışın rs i:D. chef gelirse ist.a onunla denicez işte bakalım nasıl olacak, çok hafif be oda maşallah güzel gidiyor,
sağol yılmazım, hepimizin lastiklerine zeval gelmesin:icon_tup:
kanku maşallah , bi arada 100-200 ben ekliyim:))
Çok güzel ivmeleniyor maşallah..Ses de başarılı :)
Maşallahhhh!
Egsoz sistemi neydi?
http://img824.imageshack.us/img824/2015/60rs.jpg
j's replikası 70lik boru çıkışta 70lik (iskender)
maşallah araca dyno ölçümü yapmışmıydınız abi ?
Son hali ile dynosu yok, eksikler tamamlaninca cikaricaz dynoya Yigit
maşallah guzel oran...ses ayrı guzel
maasallah serhat sesıde gıdısıde cok ıyı
Videoyu izledikden sonra maşallah demeden gecemicem sesi gidişi muhtesem.Allah kaza bela vermesin.
maşallah sesi falan da çok hoş .. fn2 almak için sebep resmen