birde mapper kim abi , merak ettim ?
Printable View
birde mapper kim abi , merak ettim ?
Maşallah emeklerine değmiş nazar değmesin.
Valla tam adamına sordun bir bilene danıs derim dahada uzerine bisey koymaya birsey kalmaz sanırım, %10 nerden baksan 25 beygir yapar hrld bir 5-6 boy daha hızlanır 100-200 u 10 sn altına rahatca cekersin gibi geliyor tabi bize hava hoş para senin cepten cıkıyorya boyle rahat atıp tutuyoz :) 9700 bu arada guzelmiş :)
9700 kadrandamı yoksa kprodamı donuyosun cok cıddı bır devır bahsettıgın devır hem yag pompası acısından hemde şansızman acısından. nacızane tavsıyem devırı bıraz daha kısa tutup dıger vıtesı ıyı yerde yakalattırabılırsen bu senın ıcın daha ıyı olur ama arac 9000 devır ustu hala guc cıkartıyorsa gerı kalan 700 devır bandında bence sanızman uzerınde modıfıyeye yonelırsen senın ıcın daha ıyı olucaktır.bırde sende s2000 yag pompasımı var? yoksa oem pompayımı modifiye ettırdın? yoksa oem pompamı?
araçta şuan 9700 revlimit hondata üzerinden, yağ pompası şimdilik bi sıkıntı çıkarmadı ama ep3lerin pompadan farklı olduğunu söyliyebilirim. 9500dd. eniyi olduğu gücünü devam ettiriyor sonrasında düşmeye başlıyor onun için gücümün oldugu kısımda yurumek tabiki isterim bazı durumlarda oradan kazanıyorsun çünkü.
oem yağ pompası 9700e baya iyi dayanıyor demek ki maşallah ya.
çok çok güzel maşallah fn2 ye
yanlız herkes çok merak etti aracın speclerini
şöyle konunun başına specler yazılsa iyi olur diye düşünüyorum
bende nasıl 9700 devir çevirdiğini merak ettim şahsen neler yapıldı bunun için?
bir de allah korusun stock şanzımanla bu kadar devir çevirmek patlatmasın şanzımanı vites değişimlerinde
araç speclerini biara eklemem lazım haklısın.
güzel olmus ben çok takdir ettim şahsen kadran videosu cok cok basarılı bence
Motor
CP 12,5cr piston
Toda spec c egzantrik
Toda yaylar
Toda ince conta
Skunk2 egzos kasnağı
Toda headers
RRC emme manifoldu
Hondata gasket
Spoon 70'lik gaz kelebeği(polish)
Custom single egzos (iskender)
Filtre olarak araçta şuan Injen cai mevcut, haftaiçi GruppeM imiz gelirse o takılcak.
Alcohol kit
Hondata flashpro
ARP saplamalar
NGK bujiler
Mugen thermostat
Mugen fan switch
K&N yağ filtresi
5*30 motul
Yürüyen aksam içinde bikaç değişiklik yapıldı tabi, hepsini içeren bir konu açarım ilerleyen günlerde.
buda 80-240 hızlanma videosu
YouTube - 2008 civic type-r 80-240 km/h BS
bu vıdeodakı yol duz degil yanlısmıyım ? yolda megıl var degılmı?
sıkıstırma simdi 12,9 mu oluyor ?
parcalar hersey kalite vay anasını diyorum .
18 yerine 17 ; 205/45/17 ile ne kadar daha iyi yurur acaba ?
benımde merak ettıgım bısey var Gaz Hala Elektronık mı yoksa Spoonla brbr ep3 gıbımı oldu acaba?
serhatcım maşallah kardeşim arabana seside gidişide çok güzel baycu başkan yapmış gene yapacagını.
maşaallah serhat :)
Serhat süper olmuş, seninle denediğimizden sonra bir değişiklik var mı yoksa bu o zamanki hali mi ?
bu arada ses dışardan çok daha güzel geliyor :)
Maşallah serhat abi yaptığın emeklerin karşılığını almışssın dahada alıcaksın umarım çok güzel olmş aracın çok beğeniorm .. dışardan sesi filan çok güzel yaa =) KAzasız belasız Binersin inş abi çok güzel olmuşşş baya hızlı =)
çok takdir edilecek proje. yürümüyor denilen FN2 ler için ders niteliğinde cevap.
Maşallah Maşallahh :)
o ne gusel bı sestır ole masallah
Hem bu kasada tek hem de genel anlamda en iyilerin başında.
Maşallah Gayet güzel gidiyor
maşallah typer ların içinde en güzeli ve en hızlısı bence
abii oldu be :) COk iyi oldu hemde :) kazasız belasız binersin inşallah
çok güzel gidiyor gerçekten, 100-200 10sn altında ölçtüm bende atmosferik bi fn2 için bence çok iyi bir derece, kazasız belasız sürüşler
yaw bırgece su pıstonlu egzntrıklı ctr lerı toplayın da benıde cagırın. atmosferık typer sesı ozledım. :):)
Ahmet
bu videoya bakıyorum golf gti ile olan denemelere bakıyorum gti denemesinden sonra fn2 ne kadar daha hızlandı yada gti da bu kadar gidiyormu ?
maşşallah çok ii gbi geldi bana.
honda da alınası tek araç FN2 :D
Biraz fazla hızlı :) Maşallah abi FN2 lerin kralısın :)
Sese bittim ayrıyetten mükemmel ve makine viteslerin hepsini aynı ivme ile bitiriyor maşallah emeklerinize
fazlasıyla deydi :) Cidden çok iyi FN2'yi TR'de böyle hızlanırken görmek :)
güzel yokuş bulmuşsun serhat abi :D:D
gti o gece ıkı kısıydı zaten stepnesıne kadar da stock halındeydı hafıfletme olmadan 76lık dp den sonra 60 lık cut out vardı dırek.Cut out sokuldu yerıne sona kadar 76 lık duz boru konuldu fark oldumu bılemıyoruz deneme yapılmadı henuz,son olarak da ıntercooler daha buyugu ıle degıstırıldı yıne deneme yapılmadıgı ıcın sonucları nedır bılemıyoruz:)Eskısıne nazaran b dusus yok suan yapılanlarla getırısı oldugu kanaatındeyım.b ara yenıden denemek lazım serhatla
Serhat abi o ne yaa agzım acık kaldı hicbisey diyemiyorum:)
tabı canım onlar zaten ayrı dunyayı yasıyorlar adamların gti la flan alakası yok,gtı ın en dolu halı zaten dp lı yazılımlı cupraya esıt olur stock turbosu ıle,cupra ya daha eklencek cok sey kalıyor sonrası ıcınde :) Gtı ın en guzel avantajı burda Dsg olması rollıng ıcın bıcılmıs kaftan mısalı :)