Maşallah ses çok iyi,hızlanmada bir o kadar güzel..
Printable View
Maşallah ses çok iyi,hızlanmada bir o kadar güzel..
oha hem cok hizli geldi hem de ses bekledigimden coook iyi cikti, gule gule kullanin Allah nazardan kazadan beladan korusun, amin :D
abı vallahı araban cok guzel maşallah nazar değmesin ağız tadınca bın :)
alayınıza saplarım dercesine bi sesi var :D
Maşallah çok iyi devir çeviriyor :icon_tup:
serhat maaşşallh etkilendim ne yalan söylim. kafamda düşündüğümün cok üstünde
geçmişi cok okumadım ama su an DBS ıle bu vıdeoyu ızlediğimde zanalar aynıymıs gıbı geldı bana yoksa yanlışmı değerlendırdım?
buyuk olasılıkla bu arac benımkınden hızlı gıbı gelıyor bana deneme yapmadan bellı olmaz tabıkı bence kusursuz olmus sesın oyle cıkma sebebıde sanırım arabada koltuklar filan sökük aracın ıcınde cıddı yankı var
araç specleri birbirine çok yakın zaten mehmet, markasal anlamda farklılıklar var birde araç kiloları birbirinden bayagı farklıdır heralde, ama bende şimdi iki videoyuda tekrar izledimde BS biraz daha hızlı geldi bana, ama roll de neolur hiçbizaman bilemiycez maalesef:D
Serhat abi tekrar soyluyorum en az kendı arabam kadar sevıyorum arabnı cıdden maşallah alırsam fn2 bu yuzden alıcam zaten maşallah tekrardan :)
Masallahi var gercekten guzel gidiyor bana benden hizli gibi geldi musait zamanda denemek isterim hazir pompa ve cooleri takmamisken denk bir deneme olabilirdiye dusunuyorum
hocam su ilk sıradaki parca sana uyarmı ? ne kadar daha katar sana ne kadar hızlanır bilgin varmı ?
http://www.techturkey.com/forum/modi...ic-type-r.html
Dün erdoğan abinin dükkanında gördum:)
:icon_tup:eyvallah Orçun, evet denemeden belli olmaz yakın giderler gibi geliyor banada çok fark olmaz sanki:rolleyes: aracın sesi konusunda bikaç arkadaş daha söylemiş ama bana gayet normal geliyor egzantrikli k20 lerden çıkan ses budur zaten devir sonlarına dooğru sesin güzelleşmesinin sebebide 9700dd. ile alakalı, buarada arka koltuk sökük bagaj kısımıda boş sesin ekosu konusunda haklısın.
sağol kardeşim bende seni şahsen seviyorum arabada neymiş yaa:D
aynen bende çok isterim denemek, h.sonuna dooru havalar düzelecek gibi haberleşelim çıkalım, cooler ve pompasız stage2+ mı sizin araç?, ortalama hp tork ne oluyor? bu durumda,,
valla mevcut gücün üstüne %10 veriyor seko, ama benim şuanki setup ta sıkıntısız kullanılabilirmi araştırmadım açıkcası, benim şuanki gücün üzerine %10 sanmıyorum, sence nasıl olur?
aynen Erdoğan abinin orda cumadan beri, bikaç görsel eksiğimiz vardı onları yaptırıyorum:D
Fn2'yı turkıyenın en hızlılarının arasında gormek bıle mukemmel bı olay ago tatmını yasıorum suanda:)
eger vitesler daha duzgun ve hızlı atılabilseydi bence 10 saniyenin altında bi deger yakalanabilirdi.cok cok beyendim ses gidiş emeginize saglık ;)
bu aracta muhtemelen stock
http://www.youtube.com/watch?v=QqKLU...eature=related
19 sn yeden 10 saniyelere cekmek hiç kolay deil ;)