Biraz fazla hızlı :) Maşallah abi FN2 lerin kralısın :)
Sese bittim ayrıyetten mükemmel ve makine viteslerin hepsini aynı ivme ile bitiriyor maşallah emeklerinize
fazlasıyla deydi :) Cidden çok iyi FN2'yi TR'de böyle hızlanırken görmek :)
Printable View
Biraz fazla hızlı :) Maşallah abi FN2 lerin kralısın :)
Sese bittim ayrıyetten mükemmel ve makine viteslerin hepsini aynı ivme ile bitiriyor maşallah emeklerinize
fazlasıyla deydi :) Cidden çok iyi FN2'yi TR'de böyle hızlanırken görmek :)
güzel yokuş bulmuşsun serhat abi :D:D
gti o gece ıkı kısıydı zaten stepnesıne kadar da stock halındeydı hafıfletme olmadan 76lık dp den sonra 60 lık cut out vardı dırek.Cut out sokuldu yerıne sona kadar 76 lık duz boru konuldu fark oldumu bılemıyoruz deneme yapılmadı henuz,son olarak da ıntercooler daha buyugu ıle degıstırıldı yıne deneme yapılmadıgı ıcın sonucları nedır bılemıyoruz:)Eskısıne nazaran b dusus yok suan yapılanlarla getırısı oldugu kanaatındeyım.b ara yenıden denemek lazım serhatla
Serhat abi o ne yaa agzım acık kaldı hicbisey diyemiyorum:)
tabı canım onlar zaten ayrı dunyayı yasıyorlar adamların gti la flan alakası yok,gtı ın en dolu halı zaten dp lı yazılımlı cupraya esıt olur stock turbosu ıle,cupra ya daha eklencek cok sey kalıyor sonrası ıcınde :) Gtı ın en guzel avantajı burda Dsg olması rollıng ıcın bıcılmıs kaftan mısalı :)
maşallah fn2 leri daha bi sever oldum şimdi :)
maşallah süper sesi var çokta güzel devir dönüyo allah kazalardan korusun:icon_tup:
ne kadar daha hızlandı(kaç boy) bilmiyorum ama hissedilir derecede diyebilirim sek, tedavide araç haala bu h.içi havalar kötü önümüzdeki haftaya çıkarız denemelere:icon_tup:
teşekkürler kardeşim, sizin varlığınız beni bugünlere getirdi deermişim:D çok abartmamak lazım yav kendi zevkimnize bişiler hazırladık işte:rolleyes:
bak yaa,sendemi cinali:D
sizin araçtada bayagı değişiklik olmuş, eski denemelerin pek geçerliliği kalmadı ozaman, ilk müsait oldugumuz zamanda çıkalım tekrar,,
:icon_tup:sağol Şafak
teşekkürler
serhat 9500 mü donuyo 3 vites ve 4 vites ve 5 vites ulastıgın hızlar cok iyi düz yol mu egımlı yolda mı cektın videoyu
Rampa rampa belli :D :D
serhat niye inat ediyosun söylesene hacıosmandan aşa inerken çektim diye :D
hacıosman deilde videoyu hızlandırmış ben çakozladım olayı :)
bende han typer 9800 donerken aynı hızlar deıldı daha dusuk tu sanırım bende 3 vıtes 4 vıtes daha az goruyordu oranlarla alakalı herhalde ancak 3 ve 4 de gecerken zorluyomu cunku o devırlerde gırmesı bıraz zorlanıyor sert gecıyordum vıtesı sende de aynı olay varmı fn2 sanzımanı ole bır sıkıntıyı gıdermıslermı
Tamam yaa sonundfa beni anlayabilecek bvirini buldum, oncelikle benim devirler biraz karisik onu belirteyim final drive takilinca butun oranlar degisiyor, vites gecislerinde cok sorun var fazla devirle alakali onu cozmeye calisiyoruz bakalim stage2 baski deniycem simdi. Sen nasil bi formul bulmustun?