|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: s40, corolla hb
|
arkadaşça bir deneme, zaten araçlar ayrı dünyaların araçları , bende yazılım ve katalizör iptali var(s40) , vtecte bildiğim kadarıyla , kısa şanzıman , egzost , headers , egzantrik vs. gibi bilimum modifikasyonlar mevcut, vtecin içi tamamen sökülü(döşeme, koltuk, ses sistemi, cam sileceği dahil) , benim araçta normal kondisyonunda bagaj vs. 40lt de benzinim var
ayıptır söylemesiroll denemesi (60 da bastık) Anmelden | Facebook roll denemesi (60 da bastıkyine ) Anmelden | Facebook drag denemesi Anmelden | Facebook yine bir roll denemesi(60 ta bastık) Anmelden | Facebook camcar , clio sport olduğu için maalesef bitişlerde çok iyi bir görüntü yakalayamadık, rollerin 215kmh te biteninde 10boy civarında öndeydim, bir diğerinde 200gibi kestik , onda 4boy kadar ilerdeydim, vtec dikiz aynasında kaldı, bi rollde 180de kestik , onda ön kapı hizasındaydı, dragtada 205-210a kadar yürüdük , 5-6boy gibi arkamdaydı, iyi seyirler ps: volvo otomatik, vtec düz vites Son Düzenleyen alper1001; 22-01-2011 01:35. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
cliosporttaki arkadas vtec önde diyo masallah
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: vw fsi
|
Keşke videoları başka bi video sitesine yükleseniz.Facebook olmayınca izlenmiyo da
__________________________________ x sorunsalı |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
ah bide makine t4 olsa
![]() maşşallah bu volvoların hep hastası olmuşumdur
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: m44b19 318 is
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 1997 alfa romeo 145 cloverleaf
|
maşallah s40'a
![]() __________________________________ coure sportivo... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: oda olur bir gün inşAllah
|
gülücem gülemiyorum ne dicem onuda bilmiyorum
nasıl kısalı egzantrikli headerslı filtreli vtec bu ya
__________________________________ lailaheillallah muhammeden resulullah http://www.kandemiriletisim.com/ yusuf 532 763 53 60 GTR |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
bende bir kabahat yok, benim arabam 50defada bassak aynı yürüyo, ama başkasının arabasını, şöförlüğünü bilmem, 2de 60bastık hep, benim arabamın en güçsüz olduğu yer , 70-75gibi boost gelmeye başlıyo, ama vtec nerde vtec açar, nerde gelir ne olur bilmem, ama arkadaşta 60dışında bi hızda basmayacağını söyledi, bende üstelemedim, bide basarken benim müzik ve xenonlar açıktı
2hp kayıp, vtec hesabı yapmak gerekirse
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]() |
|
||
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
benim remapi görkem yapmadı, yazılım yapalı 1sene fln oluyor, görkem sadece 1gün önce afr yi bağlayıp kontrol etti, arabanın zengin yürüdüğünü gördük ordan bi sıkıntı olmadı, gidişinden pek memnun değilim çünkü aracın, remap yapıcaktı ama, afr yi görünce yapmamıza gerek kalmadı, katalizörüm sökülü ama bütün susturucular aracın üstünde, egzostu rahatlatmam gerekiyo sanırım biraz, vtec konusuna gelince , vtecin sahibi arkadaşta inanamadı geçildiğine
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Cordoba Power
|
maşallah araçlara, volvo çok iii yürümüş.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: -
|
ahaha bu konu karışır aga
Maşallah araçlara özellikle volvoya |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: EG SWAP B16
|
araçlara maşallah volvoya ayrıca maşallah vtec kösülmüşş bence yada fitengi bozukk
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: “04 Type-R & BMW 5.28i
|
Başka vtecle denednmı hıc?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 206 RC & 1,4 İS
|
vteclerden zaten bu ara hiç ses yok...piyasasıda yakında düşer...turbo çıktı mertlik bozuldu zaten...
__________________________________ tunceR´isimli üyeden Alıntı şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 206 RC & 1,4 İS
|
yuh specleri şimdi gördüm o ne yaa....komple sökük egzantrik kısa sileck sökük filan ...ben bu volvoları bilmiyorum gayet başarılı demekki...yadaa vtec yürümüyor...
__________________________________ tunceR´isimli üyeden Alıntı şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
izmitte bi vtecle daha denemiştim, onuda 40-180de 3 boy kadar geçmiştim, ama o zamanlar farkında olmama rağmen ateşleme sistemimde ciddi sorunlar varmış, o geçtiğim vtec in spec i düşüktü buna göre, sökülü değildi, ve üzerinde sadece filtre, egzost, headers vardı
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: EG SWAP B16
|
vtec te egzantirik ne var araçta sıkıştırma varmı bunları öğrenmek lazımm sıkıştırma olmadan egzantirik geriye bile götürür aracı bunun tecrübesi varr kısaca vtec var vtec varr
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
ben çok iyi anlamıyorum bu araçlardan, bana sadece olduğu söylendi, teknik bilgim çok iyi değil, bu vtec yürüyodur, yürümüyodur vs. gibi şeyleri çok iyi yorumlayamam,, sıkıştırma oranı vs. gibi konulardada bilgim yok, zaten ben arabayı sökülü görüncede çok şaşırdım, sonuçta ortaya bir iddaa fln da koymadık biz, başka vteclerlede denemek isterim, sonuçta amaç arabanın kapasitesini görmek, ben kendi aracımın modifikasyonuna da hiç para harcamadım, bi yazılıma para verdim sadece
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |