User Tag List

Sayfa 10/16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
288 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: ZY Clio RS vs SS Clio RS

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok bakkal hesabı ile olmaz bu işler okanın denediği araçla ben denedim o 1 boy ben 3 boy attım filan yan yana yürümeden bişi belkli olmaz ben yiğite farkı görelim die deneyelim dedim herkez bilio benim nasl gittiğimi zy nin sahibide söler ztn nasl yürüdğümü o yüzden bakkal hesabı yapmayalımda ben denerim sııkıntı deil yiğit beni 10 boyda geçse sorun deil bende geçsem sorun deil maksat muhabbet zevk adam olduktan sora
    belli olmaz da az çok çıkar meydana neyse siz deneyin bizde oturup izleyelim o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belli olmaz da az çok çıkar meydana neyse siz deneyin bizde oturup izleyelim o zaman
    ben denerim benim için sıkıntı yok ki yürümeyenlerle deniceğime yürüyenlerle denerim millet izlesin keyif alsın bizde keyif alıp muhabbet edelim ss lede denerim sorun deil ben yiğitle denerken ama aynasına kdr girip kapatmıcam aynasını yanyana basınca belli olr herşey bakkalla olmaz bi gün o araba yürür bi gün yürümez filan turbo arabanın sağı solu belli olmuo çnkü

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaaa alıcan ne muhattap oluyosun hala bunlarla butun forum kendını cekmeye calısıyor bu barzoculardan sen hala muhattap oluyosun

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaaa alıcan ne muhattap oluyosun hala bunlarla butun forum kendını cekmeye calısıyor bu barzoculardan sen hala muhattap oluyosun
    hayırdır bilader kimden bahsediyosun benimle bi sorunun mu var

lr 306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya tamamda geçmiş 1 ocaktaki deneme zy 5 boy saplamış işte hala 25 kgnin hesabına düşülmüş zy yine denese yine geçer yiğitte foresterla beklio yine denerim dio forumda hala boş knşuosunuz geçer eder yapar çizer icraata geçin deneyein yine sora denemeden sora napıosanız yapın iki taraflı video çekin ... forumda 25 eksik olsam geçerdim muhabbeti dönmesin boş iş bunlar 5 boyt geçtiği halde hala geçerdim muhabbet dönüosa dicek söz yok ..

yiğit kardşm benimle denermisin gel senle tünelsiz dostça deneyelim
    adam yanında 100 kilo adamla denemeye çıkmış siz hala 25kg da takılı kalmışsınız 100 nere 25 nere böyle video olmaz zamanında bir gün sonrası teke tek deneme teklif edilmiş denenmemiş zaten 100 kilo yu ss ten alırsanız bi okadar fark daha atar zy ye bunları tartışmaya gerek yok videonun konması baştan hata zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lr 306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam yanında 100 kilo adamla denemeye çıkmış siz hala 25kg da takılı kalmışsınız 100 nere 25 nere böyle video olmaz zamanında bir gün sonrası teke tek deneme teklif edilmiş denenmemiş zaten 100 kilo yu ss ten alırsanız bi okadar fark daha atar zy ye bunları tartışmaya gerek yok videonun konması baştan hata zaten
    neyin kafasındasın kardşm sen ? 25 100 kg vs vs 5 boy döşedi dimi videoyu izledik gördük 25 kg o kdr boyu geri kazandırmaz hee yine deneriz diosanız gelin sohbet muhabbet sora deneriz bende denerim o sıra hee okan sen yazıosan bunları ztn sıkıntı deil gel deneyelim diorz bizde zy ilede benlede yiğit forestrlada dene burda knşmakla boy kazanılmıo..

efendi olup bazı şeleri kabullenseniz sorun çıkmıcak hiç ama kabullenemiosunuz die başınıza bunlar gelio =) utkucum helal olsn helallinden 5 net boy

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmediğini iddia eden yok zaten çıtır yüklü bir 106 gti bile tek kişi o şekilde yanında giderdi SS in eğer bu deneme 2 kişiye 1 kişi normalse sende başka rs lerle yanına 100 kilo alıp onlar tek kişiyken deneme yaparsın bizde izleriz nasılsa çok etkilemio dimi

iyi forumlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lr 306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmediğini iddia eden yok zaten çıtır yüklü bir 106 gti bile tek kişi o şekilde yanında giderdi SS in eğer bu deneme 2 kişiye 1 kişi normalse sende başka rs lerle yanına 100 kilo alıp onlar tek kişiyken deneme yaparsın bizde izleriz nasılsa çok etkilemio dimi

iyi forumlar
    zy ss forester ben tek tek basarız sıkıntı deil okan gelirsen tabi beklenen deneme ztn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben okan deilimbe kardeş ama söylerm gerçi artk ss le denemek isteyen gelsin burgaza diodu ikna edersek orta bi yerde buluştururz denersiniz

bu arada ss in orjinal yazılımla egzos filtreyle hala hepinizin chipli yüklü haliyle denediğini unutmayın nasıl yürüdüğünüde az çok herkes öğrendi zaten sonra tekrar nos bastı kıl yaptı yün yaktı olmasın olacaksada önceden araca bakın iyice ne var ne yok öyle çıkın

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler fazla uzatmaya gerek yok yollarda cevap verin birbinize
    Artık şu Clio Rscilerin bence tartışmaya son verip önlerine bakmasını istiyorum
    Düzgün uslu bir şekilde düzgün çekilmiş videolar bekliyoruz
    Muallak olmadan cevapsız sorular olmadan yapılsın

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler fazla uzatmaya gerek yok yollarda cevap verin birbinize
    Artık şu Clio Rscilerin bence tartışmaya son verip önlerine bakmasını istiyorum
    Düzgün uslu bir şekilde düzgün çekilmiş videolar bekliyoruz
    Muallak olmadan cevapsız sorular olmadan yapılsın
    kanka senı bazen taktır edıyorum bak cok olgun konusuyorsun aynen cıkın asfalta deneyın bıtsın

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka senı bazen taktır edıyorum bak cok olgun konusuyorsun aynen cıkın asfalta deneyın bıtsın
    Seni ilk gördüğümde tutulmuştum ben sana panpa

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya tamamda geçmiş 1 ocaktaki deneme zy 5 boy saplamış işte hala 25 kgnin hesabına düşülmüş zy yine denese yine geçer yiğitte foresterla beklio yine denerim dio forumda hala boş knşuosunuz geçer eder yapar çizer icraata geçin deneyein yine sora denemeden sora napıosanız yapın iki taraflı video çekin ... forumda 25 eksik olsam geçerdim muhabbeti dönmesin boş iş bunlar 5 boyt geçtiği halde hala geçerdim muhabbet dönüosa dicek söz yok ..

yiğit kardşm benimle denermisin gel senle tünelsiz dostça deneyelim
    istanbula geleyim deneriz tabiki ne demek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yiğit kardeş al sana güzel bi teklif sen dene yc ile elbet bigün ya ss le yc dener yada birbirlerinin denediği bi araçla denerler bakkal hesabı sonuç az çok çıkar herşey ortaya .. bırakın artık şu çamur işlerini hepiniz yaşını başını almış adamlarsınız demir parçası için çok çirkinleşiyosunuz ..
    tamam sende haklısın çünkü dışardan bakıldığı zaman olaylar cidden çocukça geliyorda başına gelse cidden delirirsin... bu okan yüzyüze konuştuğun zaman çok cici çok efendi bi arkadaş o deneme gecesi ne güzel bitmişti evlere dağılmıştık adam gibi ama eve geleli yarım saat oldu bütün heryerinden yalama vermeye başladı adam... yani olay sadece araba değil hangi konuda olursa olsun insan deli oluyor sende bana hak ver biraz....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yiğit kardeş al sana güzel bi teklif sen dene yc ile elbet bigün ya ss le yc dener yada birbirlerinin denediği bi araçla denerler bakkal hesabı sonuç az çok çıkar herşey ortaya .. bırakın artık şu çamur işlerini hepiniz yaşını başını almış adamlarsınız demir parçası için çok çirkinleşiyosunuz ..
    teklif güzel bi teklif istanbula geleyim tabiki bi deneme yaparız çokta eğlenceli başabaş bi deneme olur.... enazından busefer adam gibi adamlarla denemiş olurum....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok bakkal hesabı ile olmaz bu işler okanın denediği araçla ben denedim o 1 boy ben 3 boy attım filan yan yana yürümeden bişi belkli olmaz ben yiğite farkı görelim die deneyelim dedim herkez bilio benim nasl gittiğimi zy nin sahibide söler ztn nasl yürüdğümü o yüzden bakkal hesabı yapmayalımda ben denerim sııkıntı deil yiğit beni 10 boyda geçse sorun deil bende geçsem sorun deil maksat muhabbet zevk adam olduktan sora
    işte böyle olunca bu işler asıl keyfi çıkıyor....ep3 typeR la olan deneme videolarınmın tech e koyulmasını şahsen ben istedim mesela adam beni 5 6 boy ayırmasına rağmen... sonuçta altımızda 2000hp araçlar yok tabiki geçen birileri çıkar mühim olan adam olmak....

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne ssmis bee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte böyle olunca bu işler asıl keyfi çıkıyor....ep3 typeR la olan deneme videolarınmın tech e koyulmasını şahsen ben istedim mesela adam beni 5 6 boy ayırmasına rağmen... sonuçta altımızda 2000hp araçlar yok tabiki geçen birileri çıkar mühim olan adam olmak....
    yaa gel kanka sıkak nolcak makara muhabbet sohbetimizi ederiz ha ben 3 boy geçtim ha sen 3 boy geçtin demir parçası wallahi deli oluorm şu araba yüzünden kavgalara millet bunun için şizofrene bağlıo =) deneriz krdşm ..

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İbo Okana söyle önümüzdeki haftalarda bi roll gecesi yapalım ben de gelicem hakem olarak Alicanla Foresterla typeR larla hepsiyle denersiniz. Kimse kimseye atar gider yapamayacak. Yapanın kulaklarını fena çekerim. Zaten benim olduğum yerde öyle bi saygısızlığı iki taraf da yapmaz.

Adam gibi herkes güzel güzel denemelerini yapar sonuçlar ortaya çıkar. Ama rolleri ben organize edicem. Öyle koltuk söktüm, yanıma hafif adam aldım, yok 2 de 50 de bastım 180 de gaz kestim gibi adaletsizlikler olmayacak. Deneyecek tüm araçlar ikişer ikişer çıkacak sıkacak gelecek.

Sen Okana haber ver Bulgar benzinini alsın ve hazırlansın gözlerinden öpüyorum onun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)