ben denerim benim için sıkıntı yok ki yürümeyenlerle deniceğime yürüyenlerle denerim millet izlesin keyif alsın bizde keyif alıp muhabbet edelim ss lede denerim sorun deil ben yiğitle denerken ama aynasına kdr girip kapatmıcam aynasını![]()
yanyana basınca belli olr herşey bakkalla olmaz bi gün o araba yürür bi gün yürümez filan turbo arabanın sağı solu belli olmuo çnkü
![]()
yaaa alıcan ne muhattap oluyosun hala bunlarla butun forum kendını cekmeye calısıyor bu barzoculardan sen hala muhattap oluyosun
adam yanında 100 kilo adamla denemeye çıkmış siz hala 25kg da takılı kalmışsınız 100 nere 25 nere böyle video olmaz zamanında bir gün sonrası teke tek deneme teklif edilmiş denenmemiş zaten 100 kilo yu ss ten alırsanız bi okadar fark daha atar zy ye bunları tartışmaya gerek yok videonun konması baştan hata zaten
neyin kafasındasın kardşm sen ? 25 100 kg vs vs 5 boy döşedi dimi videoyu izledik gördük 25 kg o kdr boyu geri kazandırmaz hee yine deneriz diosanız gelin sohbet muhabbet sora deneriz bende denerim o sırahee okan sen yazıosan bunları ztn sıkıntı deil gel deneyelim diorz bizde zy ilede benlede yiğit forestrlada dene burda knşmakla boy kazanılmıo..
efendi olup bazı şeleri kabullenseniz sorun çıkmıcak hiç ama kabullenemiosunuz die başınıza bunlar gelio =) utkucum helal olsnhelallinden 5 net boy
![]()
geçmediğini iddia eden yok zaten çıtır yüklü bir 106 gti bile tek kişi o şekilde yanında giderdi SS ineğer bu deneme 2 kişiye 1 kişi normalse sende başka rs lerle yanına 100 kilo alıp onlar tek kişiyken deneme yaparsın bizde izleriz nasılsa çok etkilemio dimi
![]()
iyi forumlar
ben okan deilimbe kardeş ama söylerm gerçi artk ss le denemek isteyen gelsin burgaza diodu ikna edersek orta bi yerde buluştururz denersiniz
bu arada ss in orjinal yazılımla egzos filtreyle hala hepinizin chipli yüklü haliyle denediğini unutmayın nasıl yürüdüğünüde az çok herkes öğrendi zaten sonra tekrar nos bastı kıl yaptı yün yaktı olmasın olacaksada önceden araca bakın iyice ne var ne yok öyle çıkın
Beyler fazla uzatmaya gerek yok yollarda cevap verin birbinize
Artık şu Clio Rscilerin bence tartışmaya son verip önlerine bakmasını istiyorum
Düzgün uslu bir şekilde düzgün çekilmiş videolar bekliyoruz
Muallak olmadan cevapsız sorular olmadan yapılsın
tamam sende haklısın çünkü dışardan bakıldığı zaman olaylar cidden çocukça geliyorda başına gelse cidden delirirsin... bu okan yüzyüze konuştuğun zaman çok cici çok efendi bi arkadaş o deneme gecesi ne güzel bitmişti evlere dağılmıştık adam gibi ama eve geleli yarım saat oldu bütün heryerinden yalama vermeye başladı adam... yani olay sadece araba değil hangi konuda olursa olsun insan deli oluyor sende bana hak ver biraz....
İbo Okana söyle önümüzdeki haftalarda bi roll gecesi yapalım ben de gelicem hakem olarakAlicanla Foresterla typeR larla hepsiyle denersiniz. Kimse kimseye atar gider yapamayacak. Yapanın kulaklarını fena çekerim. Zaten benim olduğum yerde öyle bi saygısızlığı iki taraf da yapmaz.
Adam gibi herkes güzel güzel denemelerini yapar sonuçlar ortaya çıkar. Ama rolleri ben organize edicem. Öyle koltuk söktüm, yanıma hafif adam aldım, yok 2 de 50 de bastım 180 de gaz kestim gibi adaletsizlikler olmayacak. Deneyecek tüm araçlar ikişer ikişer çıkacak sıkacak gelecek.
Sen Okana haber ver Bulgar benzinini alsın ve hazırlansın gözlerinden öpüyorum onun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)