sen kimsin denicen benim araçla ? bin kere dedim kumburgaza kdr gider denerizhee bide denemediğiniz araç hakkında geçerim ederim demekle olmuo bonzai mi içiosunuz orda ne içiosunuz bilmiorm 1-2 hafta etkisi sürüomuş .. adam olsn bişi demeyelim adam olmadıktan sora knşrsnz anca .. SS le denemek için nie can atıyım ss benim gözümde bi *** deil
yürümeyen araçlarla denetin siz onu lüleburgazda.. ben techturkeyde bazıları SS le YC nin denemesini beklio die dedim yoksa s.kmde filan deil ss deneme ben burda çok araç bulurm kendime ..
nabayım selçuk? okan öyle söylüyor denemek için ayaklarına kadar gittik bir kerede onlar gelsin ne olacak diyor harbidende doğru nie gelmio kimse ?
zuHU<hu<HZAUhza 7 8 boymu araç yeni sahibinde koçummm eski sah,binde deil araç yürüo yavaş halinden eser yokbozuk araçlarla denediğiniz nasl ortada ben aracı aldığımda manifold alt üst kelebek hepsi matkapla oyulmuş *** gibiydi
oksijen çalışmıodu
buji vs ahh nasl çıktı foyan ortaya bak yürümeyen aracı geçin ... yokmu denicek rs yaaa yemiomu g.tnz ... 7 8 boy geçsene beni ? sen benim yanımda yürü arabayı vericem sanainandın mı 7 8 boya ? .. bende bi m3 le deniyim vanos ları bozuk olsnda 3-5 boy atıyım güzel haz zevk alırım belki .. çocuk .
Yc rs i aldığımda golf 160 lık tsi la 4 vitese kdr yan yana gidiodu herkez duysun araç yürümüodu ss bu halini 7 boy geçiodu ama araç 10 boy hızlandı koçum şimdi roket herkez bilio... yanımda duramıcağını bildiğin için ötme artık .. ne oksijen çalışıodu ne buji manifoldlar iyidi herkez bilio bunu hala burgazlılar okanı savunuo Yc eskisi gibi deil bunu adın gibi biliosn
Bu sefer olaylar biraz karışık Uğur..Görüyorsun darlantı üstüne darlantı
SS Clio Rs bence buralara gelir denerde
YC RS Kumburgazda basarım denerim diyor
Okan bence gelmek istiyor ama naz yapıyor gibi
Lüleburgaz gerçekten çok uzak iki tarafında cebine zarar gelmesin benzin 4.5 TL oldu zaten
Arayı bulun deneyin hatta bende geleyim hakemlik yapayım konu uzamasın diye
ben bişey merak ediyorum aracın sahibi neden yazmıyo hep aracılar yazıyo _?
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
okan nbr gorusemıyoruz![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
selçuk adamın ataşehire gelip deneme yapıp döndüğü denemelerde yaktığı benzinin haddi hesabı yok sen biliyorsun son denemede bizde gelmiştik adamda haklı olarak şimdi denemek isteyen gelsin burgaz-babaeski otobanında rahat rahat geniş geniş basalım diyor bir defa gelemiyorlarmı ?
düşünürsün bide geçebiliosam tamam abi sen iste yaa SS en hızlısı tamam okan hakkında bana savunma yapma okan knşsun benimle sen deil ben okana diorm ki deneyelim kumburgazda video çekelim forumda izlesin millet zevk alsın başka yerlere çekme konuyu ok efendi ol biraz.. hadi sen git düşün biraz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)