User Tag List

Sayfa 16/16 İlkİlk ... 6141516
288 sonuçtan 286 ile 288 arası

Konu: ZY Clio RS vs SS Clio RS

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onun tünelle alakası yok. Okan roll yaptığı arkadaşları ile çok içten ve samimi bir ilişki kurabilmek adına roll esnasında yakınlaşma gösteriyor. Hemen farklı yerlere çekmeyin çocuğun iyi niyetini Benle yürürken de bu yakınlaşmayı göstermişti. Saatte 150km hızla giderken bi ara benim arabanın kapısını açıp yanıma oturacak sandım o kadar yakınlaştı yani Canım kardeşim meğer ne de çok severmiş beni
    zaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! ahuahuahuahuahua

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UGuRaikkonen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw bu okan sizi geçse suç kafakafaya gitse suç geçilse herşey normal.
    Adam sizi geçer kalkar nos bastı yada arabam bozuktu dersiniz .
    Yanyana yürüseniz yakınlaştı tünel yaptı zart zurt dersiniz .
    Geçilse havalara uçarsınız hemen videolar buraya yığılır . Ama bir kere soran olmaz SS te varmıydı bir sorun nasılsa sizinkilerde geçilince arıza olur SS te olması imkansız .
    Anlayamıyorum bu olayları rolling likten çıkmış sizinki Okanada söyledim zaten bence artık hiç denemesin şu bahane üretenlerle çünkü yine aynı şeyler olacak gerek yok geçse yine olay olacak yine bahaneler havada uçuşacak

2 kişi ile rolling yapan aracın yanına gelip tek kişi basıp birde çekilen videoyu geçtik SS i diye buraya koyan bir zihniyetin psikolojisinden şüphe duyarım ben
    arkadaşım okana bahane üreten vs birisi varmı burada? okan yalancı yalamanın teki adam geçemediği aracı geçtim diye ilan ediyor yok video kırpıyor bilmemne yapıyor çamura yatıyor vs vs vs..... adamla yüzyüza konuşurken bana geçildiğini kabul etti yarım saat sonra eve gidince yok yiğit beni 1 kere geçebildi yok bazı denemelerde patlıcaktık o yüzden gaz kesitm vs vs konuşmaya başladı, üstüne hadi gel bitarafın yiğorsa bidaha deneyelim busefer sana ............ diye tekliflerdede bulundum, yenilem pehlivan güreşe doymazmış diyip 2. bi denemedende kaçtı.... ama artık nah kaçar istanbul sınırlarına girdiği anda haberim olur benim gitti her denemede ensesindeyim onun boyboy geçiricem kim geçti filminin 2. versiyonunu çekicem.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam sorun değil. Cana söyleriz arkadaşa iletir. Kaldı ki Okanın hesabındaki postlara gir eğer arkadaşınsa görürsün koyduğu videoları ve yaptığı yorumları. Haa bir de kendi forumuna gir oraya da bak. Orada da görürsün yanında 300 tane şakşakçıyla neler yazmış neler

Yani boşa konuşuyorsun haksızlık filan. Bak ben Okanı 20 boy geçtim bin tane tatava yaptı. Okanın yanında oturan kardeşim Kaan bile teyid etti 20 boy olayını. Ama Okana bir türlü kabul ettiremedik. O akşam benle denedikten sonra yüzyüze dedim ki tamam mı Okan geçtim mi seni? Evet abi geçtin dedi. ama foruma bir girdik ki Okanın klavye bambaşka söylüyor Aynı şeyi CVK RS için de yaptı. CVK 15 boy geçti Okanı ama Okan hala yan yana durduğu videoları koydu. Yani Okanı severim ama bazı şeyleri kabul etmiyor malesef. Haa bu belki hoşuna gidiyordur Okanın ama emin ol buradaki bir çok adamın hoşuna gitmiyor.

O nedenle bu tepkiler veriliyor. Ortada haksızlık yok yani merak etme sen.
    hah bak aynı şeyleri sanada yapmış bak abi delirmememek elde değil yav

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)