iki aracada maşallah...
Printable View
iki aracada maşallah...
maaşallah guzel yurumus ZY 16 jantlara ragmen.
Valla bu işler gerçekten araba deneme muhabbetinden çıkmış :) Sapla geç şekline dönmüş :) Okan bu tek taraflı video filmi çektikten sonra baya düşmanı arttı :) Sonrasında bunların gelmesi normal.. Benim şahsi görüşüm eşit şartlarda zy 2 boy geçer..
Ya Okan milletin nikinden tikinden vazgeç artık. Kendine yeni nik al da gir şu siteye. Bu arada beni sana hakaret ettiğim için mahkemeye verip sürüm sürüm süründürecek sicilimi karartacaktın ya hani forumda hava atmıştın millete sen yandın diye, bak o tebligatın hala ulaşmadı elime. İstanbuldaymışsın. Gel bana uğrayıver adresim sende zaten var. Elden vermiş olursun daha garanti olur ;) Ha ne dersin gözüm?
2 araçta elinden ne geliyorsa yapsın spec denesinler .. o boylar öyle 25 kg lerle kapanmaz. Öyleyim en hızlıyım dersin,rüzgar tünel yaparsın birgün böyle çarpılırsın çok normal,Allahtan büyük değil kimse.kibirlenmekden ,böbürlenmekten vazgeçin,mütevazılıktan korkmayın..
SS,VE rs şuan ataşehrde otrduk kahve içiorz geln gden varmı?
hbr verirsin o zaman özeldn yolluyrum teli
Benim anlamadığım SS Clio'ya yolcuyu zorlamı oturtmuşlar. Madem 2 kişi gazlamak istemiyordu indirmeyi akıl edememişler mi? 2 kişi kalkıp yürüyorsan bunu bahane etmiyeceksin o zaman.
ZY rs tede 2 kişi var diye biliyomuş Okan denedikten sonra anlamış tek kişi olduğunu yanındaki arkadaşnı indirmiş tekrar denemek istediğinde karşı taraf kabul etmemiş
size bu bilgi kaçıncı ağızdan geldi bilmiyorum ama ben okan'la hakan'ın denediğini bile bilmiyordum. görür görmez de hakan'a git, deneme dedim.. hiç denememiş de olsa aynı şeyi derdim. neden kısmına gelirsek, akşam beni ataşehire çağırdığınızda selçuk'a güzel güzel anlattım.. isterse kendisi yazar haklı sebeplerimi..
adam olan gelsin beni 10 boy geçsin.. ama burda farklı, yüzyüze farklı konuşmalar, video montajları vs dürüst, efendi adam işi değil. hüseyin abi (cvk rs) videoları koymasa nerdeyse okan insanları 200+ hp RS geçtiğine de inandıracaktı.. tüm bunları hakeden kendisi.. afiyet bal şeker olsun..
Okan yandaki RS'de kaç kişi olduğunu sayamayacak kadar amatör değil. Orda hesap şuydu, zaten video kayıtta, 2 kişiyle bile geçtik (en kötü yan yana gittik), alın videosu da var, demek tek kişi olsak boy boy saplardık... O muhabbeti yapacaktı.. Hesap tutmadı.. Başkası olsa böyle düşünmem de okan'ın mantalitesinin özeti budur..
diger araçta tek kişi olsaymış ne farketcekmiş ? 2 boy küçülse aradaki fark hadi 3 olsun . ee sonra ? :D
SS'i otobanda sağa çekip, yandaki arkadaşı diğer arabaya aldıklarını gördüm ben. Ama sonra bir daha denediklerine şahit olmadım.
Benim gördüğüm tek problem şu, çok riskli denemeler oluyor, bu da hırstan olsa gerek. Aynı şerite 2 araba girip, yolda duracak kadar yavaşlamak falan pek sağlıklı durumlar değil.