Okan'ı bilmiyor musun, 100 kere deneyip, önde göründüğü tek videoyu her yere gönderecekti, trthaber dahil :)
Printable View
Sabri dayanamadı ve yine uçtu.Hem de iki kere... :))
forumda birisiyle eşleştirmek gerekirse tam olarak sizin kafa..
beyler hiç gerek yok tartışmaya, 4 tekerlekten ibaret boşverin gitsin :)
Ben açıkçası arabamla mutluyum böyle düzeldiği için.
BENİM İÇİN KAVGA ETMEYİN BEN HEPİNİZE YETERİM :))))))))) :P
zy rs ve 206rc güzel gidiyo. ikisine de maşallah.
ss burgaz arabası değil mi ?
orda 1.4 isler 106 gti geçiyo bırakın clioları da hızlı olsun
hahahahah:heyoo:
yok abi video ortada 8 sayfa tartışmaya gerek yok diyorum
2-3 yıl önce okan subaru forumuna gelip patlak bi subaru ile videosunu koymuştu subaruda basmıyodu bide siz boşa uğraşıyosunuz 15 liralık clio subaru geçiyo demişti
daha bi kaç ay önce adamlar sotck 1.4 isle 106 gti geçiyodu oha deyince de siz araba yürütemiyosunuz diyolardı :D
o zaman olayın mantığını çözdüğüm ben
onların arabaları subaruda geçer m5 te geçer f16 da
siz işi bilen adamlarsınız bişey kanıtlamaya gerek yok yani diyorum :)
Shellkolik nick li arkadaş sürekli ben okan deilim ben okan deilim diyip duruyor. gerçi bunun herkes okan olduğunu biliyor ama ben yinede burdaki arkadaşları salak yerine koyup hala utanmadan istenmediği bir ortamda kendini haklı yere çıkarmaya uğraşan bi insan bnm arkadaşıma x bir forumdan attığı mesaj.
"CliOkaN´isimli üyeden Alıntı
yaw tech te adamlar bizi bokluo sende milletin götünü kaldırıp destek oluosun"
diye bir mesaj. sanırım okan herkesi kendi yanındaki şakşakçılar gibi sanıyor.
arkadaşım buna gereken cevabı vermiş.
Not : ben bu yazıyı sadece burdaki insanları salak yerine koyup başka insanları kullanarak foruma huzursuzluk verdiğini düşünerek yaptım. yanlış doğru karar sizin.
eyvallah abi ALLAH razı olsun, Kaan'ın emeği büyük, sanırım o da bu yüzden sinirleniyor ama benim şahsi fikrim hiç gerek yok birbirinizi kırmaya, alt tarafı arabadır :)
Bu işte benim gördüğüm, kim ne kadar uğraşır ve para harcarsa, o kadar karşılığını alıyor. Bazı iş bilen arkadaşlarımız sayesinde de minimum parayla maximum güç alıyoruz, sanırım tartışmalar da bu yüzden çıkıyor. Ben daha çok iş biliyorum, hayır ben daha çok biliyorum kıyaslaması olmasa keşke, ben dışarıdan biri gibi okuduğumda bu atışmalardan onu anlıyorum. Gerek yok usta, kalp kırmaya, üzülmeye sinirlenmeye hırslanmaya gerek yok. Zaten 3 kuruşluk arabalara dünyanın benzin parasını harcıyoruz, ben bu konuya yeterince sinirliyim :)
:D:D
Utku ne adamsın:D
Yeter artık yahu:D:D
Herkes Zy yi biliyor artık..
Gerek yok yahu:D
RC ye de maşallah:)
Dipnot: Bu aralar hakan da iyi cıktı dısarı denıyor hee..
Sen mi çöktün cocugun arabasına naptın:D
Dipnot2:Allah tan istanbul da oturmuyormusum:D maaş benzin parasına gidicekti:D izmit,city of peace:D
Ziya Rs geçilmez.. nasıl yürüyen bir araba bu yaa
ZY ile veya FL ile denemek isterim
aldıracaklar en sonunda banada bı tane rs :)