Kimseye laf etmiyorum, ilgili kullanıcı süresiz banlandı, gerisi beni ilgilendirmiyor.
Kimseye laf etmiyorum, ilgili kullanıcı süresiz banlandı, gerisi beni ilgilendirmiyor.
Built to fall....
biliyorum ben şu süresiz bannlanmayı STP de aynı gün aynı saat süresiz bannlanıp akşama tekrar sitede gezinmeye başlamıştı. Bana ayrımcılık yapılmıyor denmesin bu yüzden biz ne süresiz bannlananları gördük şuanda konuya bile yazıyorlar![]()
ben arkadaşımı savunuyorum onun hakkında yazılanları gördükten sonrada böyle olması gerekiyor sen benim yerimde olsan sende böyle yaparsın sonra seninde adın TAYFA ya çıkar ! Eminim hiç bir arkadaşını savunmuyorsundur sen
Okan benim arkadaşım bırakta senden iyi tanıyım biliyim. Sen netten tanıdığın kadarıyla konuşuyorsun benimse kaç senelik arkadaşım ?
eğer okana bu konuda söz hakkı verilmiyorsa zaten senin bu konuyu kaldırman gerek bannlı üyenin arkasından konuşmak hoşunamı gidiyor burdakilerin ? kaldır neden duruyosun ?
şimdiye kadar okan hakkında hiç bir yazım varmı bu konu haricinde dön bir bak bakalım ?
Bu yüzden millet sizin yazılarınız yüzünden bizi yanlış tanıyor zaten .
Lüleburgaz kelimesi böyle konular oldukça daha çok geçer
Buranın moderatörü kalkıp okan hakkında video istemiyoruz diyor kendi üyesi video koyup konu açıyor ama hala konuyu silmiyor. Kendi lafı bile hatalı olduklarını gösteriyor.
Bende diyorumki eğer bu video hala burada tutuluyorsa okanada söz hakkı vermeniz gerek , ha kalkıp başka nickten nasılsa yazıo diyosanız ozaman kalkıpta başka nicklerden yazıp bizi salak yerine koyuyo demiyeceksiniz !
burgaz diyince aklima gelen ikinci sey;
Burgaz Rakı zehirledi! - ok.net / HABER
Experience is what you get when you don't get what you want.
ek.spoon senin nick aynı ise başka bi forumda ynie okanla sırt sırta olup birileriyle çaıtsmıstın yanlısmı hatırlıyorm bide okanı savunmıyorm yazıyosn bir sonrasında ben okanı savunurm arkadasımdır yazdın sen bile karar verememişsn savunsakmı savunmasakmı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Okanın ve bizim burda takılmaya ihtiyacımız vardı zaten olmazsak ölecez komik olmayın..
Okanın derdi onun hakkında videolar konup arkasından yazılar yazılması bunuda herkesin görmesi. Konu okanın aracının konusu zaten okanın söz hakkı olmayacaksa konuyu burada tutmanın ne anlamı var kökten silinmesi gerekiyor eğer bunu yapamıyorsanız durumdanda şikayet etmeyeceksiniz
Ya saçma sapan konuşuyorsun. Bak ben Okanla aramı iyi tutuyorum ama yaptıklarını her zaman eleştiririm bir büyüğü olarak. yine eleştiriyorum. Madem söz hakkı istiyorsun, bak bakalım Okanın Facebooktaki yazılarına. En son örneği. Canın ZY typeR'ı hakkında yazdıklarına. Yok mal yok bilmem ne. Canın da o konulara Okanın arkadaş listesinde olmadığı için yazı yazması mümkün olmuyor. Dolayısı ile söz hakkı olmuyor. Bunun gibi daha kaç tane örneği var Okanın facebook hesabında yazdğı yazılar attığı postlarla ilgili. Ben o postlara da sinirlenip arkadaş listemden çıkartmıştım Okanı.
Sen hala neyin kafasını yaşıyosun?
aynen katılıorm abi zy typer hakındada facete neler yazıldı renault clubtr de yaa adam olsanız 1001 siteye ayrı konu açmassınız ama canın veya benim konuyu yazmamız mümkün olmuo ? siz sadece techturkeye yazamıosunuz dicem yine arkadaşınızdan yazıo can ne clubtr ye üye ne facete yazabilio .. sora gelmiş burda hak hukuk vs den bahsediosunuz komik olmayın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)