Bagdat caddesi No:552/b cevizli maltepe
0532 671 31 18
Hilmi AYNACI
Printable View
Bagdat caddesi No:552/b cevizli maltepe
0532 671 31 18
Hilmi AYNACI
Geleni en güzel şekilde agırlarız başım gözüm üstüne
Ben Emre YEŞİL Beylikdüzü innovia dayım bende bekliyorum geç gelme sorunu olanlar gelmesin.
bu ne ya herkez adres vermiş maşşallah kor şaka yapmış :D
maşallah m3 güzel gitmiş..
vay vay vay konuya bak şimdi herkes burda ufuk,vtec fatih,gökan abi,karton cem,500 barış,koltuk can,pokemon barış,simpson gürkan ve ben herkes birbirinin nickinden mesaj atıyoya bizde özendik bizim hiç bilgisayarımız olmadı toplandık internet cafedeyiz acele ediyoruz saatimiz bitiyo ama yerimiz belli yoğurtçu parkı KADIKÖYYYYYYYYY
Adres isim verye gerek yok eglencelik denemeler zaten felsefe belli PARAN VARYA YÜKLERSİN HIZLISIN YOKSA HAVAŞ KALIRSIN....Bu deneme mevzularını hırs yapmamın bi anlamıyok sanırım.İki aracada maşallah diyorum. Efe Melih Uygur :)
oha geliyoruz kanka 6 şarlı maç yaparız :):):)
salih sen beverlyhills de oturmuyormuydun kardeş?
Ben st.petersburg dayım
mektup arkadasi olabilir miyiz ?
hahahah mektup arkadası hahahha koptuk
salih en güzel yaştasın kanka hahahahah bende floridada oturuyorum kaşı beyazın orda
Ayıp ettik hep bi hesaptan yazdık hacı, ama aldık hesabı geldik...
Peki kalkarken kapanan farlara bi yorum alalım bilgi sahibi arkadaşlardan...
Bu herhalde günümüzdeki racon zira eskiden otomobil kullanan adamlar bilinir ve onlara "kudo" verilirdi... Artık pek öyle bir zihniyet kalmamış gibi davranılıyor sokaklarda... Gördüğümüz acemice hareketlerin sebebi olan pek bir şey yaşamamış arkadaşların gereksiz kasıntılıkları da bu tip sitelerde "flame war" tabir edilen lüzumsuz tartışmalar yaşanması ile ortaya çıkıyor...
Amma velakin bu işler öyle sadece para ile olmuyor işin içinde şans, sabır, emek gibi bir takım faktörlerde var.
Tabi bunlar önemli değil çünkü bu tip buluşmalar Tom ve Ceri çizgi filimleri nasıl eğlenceliyse aynı şekilde eğlenceli oluyor zuahahahahah
kaan maasallah kor yıne formunda....