iki araçta gitmesi gerektiği gibi gitmiş ikisinede maşaallah.doğal sonuç yani.
Printable View
iki araçta gitmesi gerektiği gibi gitmiş ikisinede maşaallah.doğal sonuç yani.
kardeşim hilmi ile ahmet ben cağirdim die geldiler onlarin arabalari veya benim araba die ayrim olmaz bizde kardeşim kadar yakın gördüğüm insanlar
hilmi le ahmet demişse honda ile m3 geçeriz m3 ile honda geçeriz cünkü emek sarf etmişler yillarca bu işle uğraşmişlar hulk suanda türkiyedeki en hizli hondalardan biri paradan cok emek ile yapilmiş arac herşey parayla olmuo s2000 benden 40 bg düşük 280 kg da hafif ama, beygir le hacimlede olmuo bazi seyler o yüzden boş verelim gereksiz uzadi bu konu.....
Cat iptali ve cai ile s2000'in gerçekten m3 geçmesi beklenemez daha dolu olması lazım en azından afr ve avans ile oynanabilecek bir ems olması lazım. M3 ün specleri nelerdir. 286 demişsiniz mod olarak herhangi birşey varmıdır yoksa stock mu? Maşallah iki aracada
Bak güzel kardeşim öncelikle sen kendi duymadıgın şeyler ile gelip burda ahkam kesme
Benim herzaman söledigim laftır herkes de bili bunu
bak o cümleyi sana yazayım senin dedigin ile benimki arasında anlam farkı var
Bu alemde istersek BMW ile hondayı Honda ile de Bmw yi biz geçeriz
İşte anası bellenmemiş M3 tertemiz DTM kanatta var niye gecemiyosunuz
Ozaman bilgi dagarcıgınız bilginiz yok tecrübeniz az işi bilmiyosunuz
He sen bana sorarsan sen S2K il bu M3 ü gecermisin diye anasını bellemeden gecerim
Ama siz hiç bir zaman gecemessiniz o yüzden kaan kardeşime boşuan benzin yaktırtmayın yazık oluyor
3.200 cc bu 6 silindir sizin 10 tl benzinle gazladıgınız yere 100 tl benzin yakıyor
ahaha havalar düzelsin adalet yapıcaz biliyosun kardeş o konuştuğumuz gibi bişiler yaparız eğleniriz :)
Bilmediğim için soruyorum, Dtm kanat aracı yavaşlatır mı?
S2k Le M3 geçeriz die bi iddamız hiç olmadı zaten ama siz geçersiniz bi geçeriz biz yaparız die bi laf büyük konuşmak oluor havalar düzelsin O senin geçtiğin s2k le bizde geçeriz.. ister hulk u getir ister süpermani ister spidermani :) ya burda amaç honda bmw deil yanii çok iddalı konuşuyorsun şahine turbo nos tak bas geç yani ama siz yapamazsınız biz yaparız demeyle olmuyor bu işler.
Çeşitli video sitelerine girip miniks yazman yeterli
sen hazırla gecebilcegini inandıgın
Atmosferik S2K yı
sonra konuşuruz he olurda birisi de S2K ile senin yaptıgın S2K yı gecmek isterse seve seve ugraşırım
EVET BÜYÜK KONUŞUYORUM :)
Benim Seni araştırmama gerek yok çok merak ediyorsan sen beni araştır... Benim S2K İddam yok senin konuşmalarına tutuldum. öle bir konuşuyorsunki sadece ben yaptım yaparım die :) Biz hepimiz arkadaşlarımız arasında deniyoruz birbirimiizi yada birinin benii geçme gibi bir iddası olmuyor oyüzden uğraşmana gerek yok ama senn çizgi film karakterlerin hep dolu ve sökük olsun tamam bakarsın yolda karşılaşırız.....hadi sana kolay gelsin
Öle konuşuyorum neden zoruna gidiyor anlamadım
yok yolda karşılaşırız falan filan ilkokul cocugu gibi laflar sarfetmene gerek yok
yap bitir cıkart ortaya bir arac
ara beni konunun gecmiş sayfalarında telefonum var
benim çizgi film karakterlerim hep dolu ve hep sökük aynen dedigin gibi
çünkü benim Çizgi film kahramanlarım senin kategorin ve haddin degil ben onları katmıyorum zaten farkettiysen çizgi kahramanlarını dahil eden sensin ben degilim
Çok cartoon network izliyorsun :)
Beraber İzlicez Cartoon Network Merak etme Hulk Telefonun olmasada senii tanımayanmı var miniks yazarım googleya çıkar telefonun :D Ünlüsün sen Neyse konu çok uzadı Ben gidiyorum sanayiye Arabamı hazırlayım :D ehuehhe hadi görüşürüz
taakunnnnnnnyaaaaa pokuuumaannnnnnnnnnnnnnnnn :)
miniklerin tarzı ne hoş değil mi? ben o gece çok makara yapmıştım hilmiyle haaa huuu diye acaba bizim öle yapmamıza mı bozuldular?
hahahaha hatta zuhahahaha
bu KOR icin is basa dustu galiba
setup tam bitsinde alem s2000 gorsun :D
ahauahuahuahuahah
hahauahuahuuahhuaa
Batıkan hiç gülcegim yoktu :)
2 aracada maşallah
Her İki aracada maaşallah =) bu m3 ler ayar ediyo beni gecen seyfi şaka yaptı bana =)
bu konunun hareketi bitmiş ya.. mesela urfanın s2000 i gibi giden bi s2000 bu m3 le kafa kafaya giderdi veya m3 geçse bile bayağı tutunurdu böyle bir anda açamazdı. KORm3 önceden 180 kg söküktü anca 5 boy geçiyordu urfanın s2000 i ,şu anda toplu 180 kilo hemen hemen 5-6 boy kazandırır kaybettirir,zaten o zamanlar sökükken denemiyordu bizimle kaan arkadaşımız :) . şu andaki farkta hemen hemen 5-6boy kadar..
bu videeoda sökük m3 ve RYH typeR ile urfanın s2000 o dönem kafa kafaya gidiyorlardı.
http://www.streetfire.net/video/ryh-...0m3_195166.htm
http://www.streetfire.net/video/ryh-...-m3_195282.htm
Bi konuda honda ve bmw varsa bu kadar sakinlik yakışmaz :D birşeyler olmalı..
Kaan Hayırdır Canınmı sıkıldı otobana inmişsin :)
Maşallah her iki aracada
Kaan Mafa yamuk yok ankaradan bizzat ben sattırdım arabayı:)
Bmw Honda Kardeşdir araya giren kalleştir :P
94 3:25 alıp turbolasammı napsam şeytan dürtüyor :)
egemen bu o hondamı??
kanka ozaman kaanın arac yeni yapılmıştı motor biraz sagırdı
sonradan cok acıldı
inan şu anda ozaman sökük oldugu gibi gidiyor o yüzden eski videolardan kıyas yapma bence
ayrıca eski halimde ben zaten cok geciodum onları M3 beni cok daha fazla geciodu o videolarda 240 lar yok kanka :)
muharremcim konuyu hareketlendirelim o zaman sökükken gelseydim hap yapardim seni:) şaka bi yana denemeden bişey sölemek yanliş olur o zaman sen cağirdin ben sana sölemiştim arabam boyacida kaldi 1.5 ay kaldi hkn m3 le fln denemiştiniz bende bidaha söküp denemek istemedim sökme işini de araba da işlerim vardi harman kardon ve elektrikli arka kelebekleri bağladim zaten bunlar için sökücektim sökmüşkende toplamiş olduk arabayi ankaradan deniz die bi arkadaşla denicektik kısmet olmadi onun arbasida söküktü fln filan...
arabadan 180 kg sökmedim 100 kg anca bilemedin 120 gelir sunruuf u sökmüştük 40 kg die 12 kg geldi mesala örnek verirsem bana sorarsan urfanın s2000 i maf dan baya hizliydi maf la aramizda 5 6 boy fark oluo 210 a kadar ondan sonra baya gider m3 k prolu typer la denedim de 200 e kdr 1 boy önde olup 230 240 larda 2 boy en fazla max 3 boy olur hilminin demesi araba daha hizli bana sorarsan o zamanda 277 hp cikio du 275 cikti bi sefer yani hep ayni rakamlardaydi bi değişiklik yok o yüzden denemeden bilemezdik
bakarsin bizde TURBO yapariz o zmn deneriz senle:)...
benim su arabanin ayarini tam yapiim buji vs de almam lazim bide bu sefer 275 lastikleri sokucem ole bi deneyelim havalar duzelince maksat eglence muhabbet
kanka hızlı olabılır hızlı olmayadabılır. cunku 286 ların sanzumanı ıle e46 ların sanzuman oranları aynı degıl bılıosun. 286 da bıtmeyen 3.vıtes faktoru var. zaten araba orda acıyor farkı :).
ıyı bır e46 ıle ıyı bır 286 nın arasında 4 boy fln olur ama top speed de olur. 250 lerın ustunden bahsedıyorum. yanı 240 lı rakamlar hemen hemen aynıdır.
ama herzaman soyledıgım gıbı denemeden hıcbırseyı bılemeyız. Muharremın araba cok ıyı gıdıodu. ben motorlaydım o gece ben 240 ıken benım yanımdan gecıolardı yanyana. (600cc 90hp motor vardı ozmn hahaha) o gece tum denemelerı en net goren benım. hatta cok one cıktım dıe gazı bırakıodum bıdaha basıodum adamlara yetısemıodum hahaha 600cc acızlıgı :)
Ahmet