allah korumuş
Printable View
allah korumuş
Fiestanın şoförü inemedi noldu acaba???
fiesta belkide acil bir durumdaydı yetişmesi gerekiyordu vs vs..savunmuyorum yanlış anlaşılmasın..kırmızıda geçip kazaya neden olup üste çıkmaya kalkanlar,kaçanlar oluyor onlar tam dayaklık.
vay arkadas bmwnin tas gibi oldugunu zannediyordum, fiestanin aldigi ayni zarari aldi :S
Uhhh..Fiestalıyı hakkatten napmalı yani...
Araçların hasar almalarına,dağılmalarına bakmayın bence.İçindekilerin aldıgı darbe vs ön planda.Burdanda bmw'nin dandik olduğu düşünülemez bence.
Araçlar kaza sırasında daha az parcalansın,daha az hasar alsın diye üretilmiyor.Aracın önü paramparca olsada vurma esnasında biyerler yamulup kırılıp darbeyi emip absorbe etmesi gerekiyor ve bu düşünülerek üretiliyor.
Bizim dısardan baktıgımızda "ulan 2010 model arabaya bak teneke gibi büzülmüş" diye tabir ettiğimiz zaman o araç tahmin ettiğimizden cok daha sağlam olabiliyor.
allah korusun sen kadar dıkkat etsende karsındakı herseyı mahvedıyor boyle
fiestalı bi yana,o kazayı görüpte hiç bişe olmamış gibi yeşil yandığında devam edenlerde insan evladı sözüm ona.
allah bunları nasıl biliyosa öle yapsın bunları gördükçe tav oluyorum kazada ölmese bile dayaktan öldürücen bunları özellikle şirket arabaları çok yapıyor bunları nereye ne yetiştirceklerse.................................. .............
kötü kaza.....
Fiestadaki insede inemez dövmekten inemicek hale getirir o 3ü zaten merak etmeyin :)
Kamyona patlasaymış Fiesta paket olurmuş..