adam bası 454:D
Printable View
adamın dövündüğü yok..sana fikrini söylemene engel olanda yok..söyle abi fikrini rahat ol ;)
bizde fikirlerimizi aktardık..başarısız demedik..varsa ikinci video yayınlayın onuda izleyelim dedik :)
fazla savunmacı davranmaya gerek yok..gecer gecılırsın başarılıdır başarısızdır önemli değil sonucta hayat kaldıgı yerden devam edıyor
Konuyu yeni gördüm. Doğan süper gidiyor sonra ne oldu bilmiyorum ama o gece herkes ağzımdan duymuştur doğan süper olmuş dedim. Ne özkan abi ne ben sıfırdan kalkmadık doğanla. 1 vites roll denildi. Doğanın vites oranları herhalde daha kısaydı gc8 doğal olarak altta kaldı özkan abiyi geçti doğan. Özkan abi rica etti birde sen kullanır mısın aracımın ne yapacağını görmek istiyorum dedi. Ben kullanırken videosu varsa uzuuun bi süre yan yana gittik 1. viteste çünkü hep alttan bastırmaya çalıştı doğan neyse sonra denedik ve ben geçtim ama genede yakın gittik. Hatta denedikten sonra doğan hiç geri dönmedi ben insanların olduğu yere dönerken polisleri gördüm millete doğru sıka sıka geldim döndüm aracın sahibini aldım (kendi aracımın anahatarını nolur ne olmaz diye hasan STI nickli arkadaşa vermiştim) aracın sahibini alıp topukladım. Ekiplere ilk yakalanan biz olduk zaten biz aracı çekip ruhsatı verip indiğimizde insanlar yeni geliyodu :D Doğan çok hoşuma gitmişti bayada iyi gidiyordu sonuçta özkan abinin aracı 260 max 270hp bir gc8 le çok yakın gidebildi. Yukarıda yazan arkadaşlar realist arkadaşlardır. Ne olduysa onu yazar yoksa kimsenin birşey dediği yok. O gün orda olanlar varsa muratın gc8 inide kullandım onlar evoyla kalktılar sonra birde ben kullanıp denedim evoyla çamurluk boyu çıkabildi sadece gc8 in 4 sonu sonra açarak giderdi muhtemelen. Özkan abinin aracında vf39 + orjinal headers + komple egsoz + fmic ve evc vardı sanırım 1.2 1.3 civarı birşey basıyordu. Cidden o gecenin videoları varsa olanlar koysun sonu baya eğlenceliydi polislerden su bile içtim auhaua :D
Doğan güzel gitmiş.Hoşuma gidiyor böyle sağlam yürüyen Kuş'lar..=)
şaka makinesi :D
maşallah araçlara :)
ya ne güzel yarışlar kuşlar ağaçlar yarın gece yine mi toplansak... :D
masallahhhhh kocuma