2sini ayırt edememizi cahilliğimize ver!.
Printable View
cahil olmasan böyle konuşmazsın zaten
istersen özel ders de veririm
iyi para verirsen nos da alırım nos nası basılır onuda öğretirim elindeki videoları da koyarsan çok iyi olacak hepsini görmek istiyorum
o videodaki type r galiba bana ait. ben hiç görmemiştim bu videoyu. o gün arabam normal kondüsyonun da yürümüyordu. s2k sinan da binmişti arabama. viteslere atamıyordum ve gaza sonuna kadar basamıyordum. sonra dan sebebin ogün yeni almış olduğum paspasın katlanıp pedalların altına :) sıkışmış olduğunu anladım. sonuç olarak o gün araba yürütemedim. zaten mertcan da geçmişti beni o akşam. aslında ben araba kaldırma deneme işlerini de pek bilmem. o kadar acemilik olmasa o kadarını düşünürdüm.
doğrudur amacımız kimseyi rencide etmek falan değil plaka şu bu hiçbişeyden hiçbiryerde bahsedilmedi sonuçta arabalar geçerde geçilirde normal şeyler bunlar
ikinci bi mesele
arabanın içinde epeyce tantana yapmılmış ama benim yanımda ben çıt duymadım.
şimdi işin normali anormalini tartışacağım kimse yok burda. plaka verilmiş verilmemiş onun da bi önemi yok. herkes herkesi bi şekilde tanıyor. kafa kağıdı lazım değil.
arabanın içinde benim sesim bile gelmiyo chiefkadir abi büyüğümüzdür sevdiğimiz bir abimizdir ben zaten pek çıtını çıkartan bir insan değilim huyum değildir :)
ya ben en iyisi sana özelden adresimi vereyim de karşılıklı konuşalım :)
bu şef kadir sarışın ufak tefek bi arkadaş var dı o gün . müteahhitim falan filan diyordu . o mu acaba :)
en güzeli öyle olacak boşuna uzatmayalım burda bu işi
ama diğer videoları görmek istiyorum hala çamurluk boyunu :D
evet o mu değil mi???
sarışın değil ama inşaat işleriyle uğraşıyor
En güzeli bulusup önce bir nos nasıl basılır ders almak soora konusmak kanımca... olmadı sonra arabada deneriz...
o yani...
onun da hiç sesi çıkmıyordu arabadan indikten sonra.
telefonumu falan almıştı hatta, görüşelim diye:)
allah allah.
Öyle işte durduk yere işi çirkinleştirmekte bir payım olduysa kusura bakmayın görüşürüz konuşuruz deneşiriz ben kimseye bu arabayı böyle böyle geçtim pozlarına girmedim girmem de
bu başlığın bu kadar uzaması bile anlamsız...