evet kanka güzel olur tabi yaa :D
olmazmı be yaaa :D
eyvallah kardeşim teşekkür ederim.
Printable View
Orkun yine maşallahın var. Bi an typer kadran videosu izliyorum sandım:D. mapper musti de döktürmüş bu arada. :D
dün siz çıkmadan konuşuyorduk chareyle video çektiğiniz iyi olmuş maşallah
maşallah. benımkınden daha iyi gidiyor walla;) rodaj bıtsın ayar bıtsın bı deneyelım senınle orkun.
maşallah çok güzel :)
Orkun baskan rolling den ziyade dedemanda orda burda denk gelen lux arabalara saplamayi seviyor :D bu gidisle 630 da kesmez artik seni :D
eyvallah kardesım :)
hayırlısı ıle eksantrık işine gırecegım umarım oyle olur tesekkurler
eyvallah alı abı sevıyoruz vtıları:)
üntar senın araba hayırlısı ıle sıkıntısız bıtsın ne zaman ıstersen muhabbetımızı eder rollumuze kalkarız
eyvallah Alper tesekkurler
onlar ustunu acıp gezmeyı sevıyor bızde vtı sevıyoruz napalım :D
One o :D Maşallah fena gidiyor hani egzantrikte olsa kötü olmaz aslında :p
Mustafa abi döktürmüşsün gene :icon_tup:
Maşallah :)
Maşallah maşallah çok güzel çeviriyor elinize sağlık :)
MAsallah Masallah Durusu Kadar Gıdısıde Cok Guzel Allah Nazarlardan Saklasın Carbonu :))
mşllh. orkun dahada iyi olur inş.
maşallah fitenge egzantirikle süsle kısayla rötüş yap:D:icon_tup:
masallah kıwree allahh kzalardan belalardan korusun..;)ama bna tesekkur yok herhaldee..
maşallah. kazasız belasız :)
tesekkurler:)
eyvallah Cıhan :)
cok tesekkurler Allah hepımızı nazardan beladan saklasın
İnşallah Erol abı projemızı gerceklestırdıgımızde cok ıyı sonuclar alıırız :)
bakalım ınsallah projemı gerceklestırınce umarım daha ıyı olucak
tesekkurler
sana tesekkur etmezmıyım Caaann :D
tesekkuler :)
maşallah turbo vtec gibi gidiyo, bence senin klasmanın onlar, onlarla denemen lazım tabi abartılarıyla değilde düşük basınçlılarıyla
SELAMlar aracın yeni sahibiyim,sınıfının en iyilerinden biri olan carbon vtı yı 11,30sn den aşagı düşmek için araca basta eksantirik olmak üzere extra yüklemeler yaptık,yani yapılması gereken yapıldı.haftaya mustafa kardeşim(chare) ayar yaptıktan sonra kaç saniyeye düştügümüzü görecez... atmosferik :)
aynen göreceğiz carbon vtengi seviyoruz çok güzel bi araç çok daha güzel olacağını biliyoruz süleymancım n/a king carbon vti
süleyman abi video ile beni eskilere götürdün..
vn vtec herzaman kondisyonunda olan benim gözümde tr'de 1.6 n/a king atmosferik en iyi araçtır..
duruşuyla görselliğiyle TR deki en dolu araç. Şu an çok daha ekstrası var bu aracın, daha da bu süreleri allahın izni ile aşağı çekeceğiz...
Maşallah....
inşallah mustafacım , haftaya ayarımızı bi yapalım. sonra yeni kadranımızı izlemek üzere yayınlayalım.vn herzaman ki gibi king:)
100-200 olcmednizmi hic ? kadran cok yaniltiyor. dbn ile 100-200 tahminen ne ckar acabaaa
80-180 13.30 olduguna göre ,muhtemelen de yeni parçalarla 100-200 12,5 - 13,00 gibi düşünüyoruz . haftaya inşanlah net olarak görecez :)
tam 1 yıl öncesi masallah vn ye 4.40 + skunk2 stg1 pro egz. + chare ayarından sonra cok daha iyi süreler çıkarıcak inş. :)
4.40 a az kaldı :)
vtec king
Allah nazardan kazadan beladan korusun
tek kelime araba
maşallah güzel çeviriyor araç şuan üstüne ne eklendi aracın?
4.40 ilaç gibi gelecek ayarla çok daha iyi olur inşaallah :)
SKUNK 2 STAGE 1 PRO EKSANTİRİKLER
44O CC ENJEKTÖRLER
4,40 ŞANZUMAN (RPM EROL TEŞEKKÜR HACIM )
MAPPED BY CHARE
ENGİNER MOTORBOATH SONGÜR GRAGE ERHAN
bu denemelerden sonrada yaza dogru kasnak takılacak timing yapılacak methanol kullanacaz ... zamanla göre göre :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
yok kardeşim daha takmadım muayene var 5'inde ondan sonra takıcam;)zaten bi video koyarım takınca sana yolluycam...
maşallah... carbon king VN yi özledik...