abi okadar para döküor yüzü gülsün biras hoşgeldin orgunun :)
bu arada yabancı yoktu içimizde abicim, siz geçseydnzde video koyardık önemli olan
pejocu saxocu kardislerimzle yürümek denemek :) :icon_tup:
dragon08
Printable View
harbi süper sesi çıkmış orkun :D:D:D birde 2. video çok güzel çekilmiş ellerinize sağlık kazasız belasız K:can hayırlı olsun bilader haberleri almıştım mustiden kazasız belasız sürüşler
vayy gardaşlarım benimm.maşallah her iki aracada.sürücünün KC olduğunu okumadan izledim video yu 2.videoda dedimki bu kesin kemalcandır:D adamı vites çakışından tanıdım:D
hele sükür vn nın yürümesini görebildik maşallah. orkun senı görmek isterız pilotajda okadar emek verdın para harcadın o arabaya.
iki araçda maşallah zv ye eklemeler yapılırsa vn kadar yürür.....
Ha birde şu 5. vites fobisini yeninde bir kadran izleyek bee ;)
yorum yapan herkese tesekkurler arkadaslar umarım daha ıyı olucak vn vtı :)
maşallah araçlara :)
masallah 2 aracada vn yıne formunda kemalcanında ayagına saglık orkunum sen ınandın daha ıyı olucak ınş. kardesım kazasız belasız ;)
oo güzel bi gece olmuş. İnsallah sx biterse vtec mtec sarıyorum kendime :D Stock sx anca o kadar gidiyor :D Kemalcana gider yapıyorum buradan...
maşallah araçlara videoda güzel olmuş yakından:)
maşallah araçlara :)
Maşallah iki aracada kazasız belasız Allah muahbbetinizi artırsın :)
Maşallah ikisinede VN nin sesi muhteşem yaa tam istediğim ses :icon_tup:
Maşallah araçlara :) Orkunun aracının gidişi cidden iyi zengin olduğundan siyah duman atıyor bazı arkadaşlar beyaz demiş ama öyle gözükmüyor.
Yalnız hytech ve beyin vede düz boru + Cai vti'ı boy boy boy boy öne atan durumlar Beyaz Vti'ada bunlar yapılırsa durumlar çok değişeceğe benziyor :) Karbon olayını ve Enkei RPF01 kadar hafif bir jantı hesaba katmıyorum bile :)
Orkun'un vti'ı cidden çok güzel parçalarla döşenmiş.
2'side sizin aracınız maşallahı var ikisininde gerçekten emeklerinize sağlık
utanmasanız typeR da geçip gidiceksiniz ahlaksız adamlar maşallah antalyanın vti lerine
kanka s2000 arıyorum varmı bıldıgın bı rollensek :D:D
Masallh VN nın sesıde gıdısıde 10 numara
Küfürlü konusmayın.
Msn degil burası...
Her iki araçada maşallah diyelim vn artık bırakalımda gitsin yeter artık adamın bu kadar para harcadıgı
araçlara maşallah vn ayrıca maşallah ama zengin çalışıyo:icon_tup:
orgun hayvanı ne gülmüş noel buba gibi :D
adam zevkten dört köşe olmuş mert arka koltugu kontrol ettinmi :D
Masallah 2 side çok iyi yürüyor, tekeriniz düz bassın ;)
Maşallah...
çıkın yola kemalcan ı istiyorum çıkınnnnn 07 dg 927....maşallah iki aracada iiii yürümüşler
antalyada fitenk çok bu sene tatile oraya gelem:D:D hazırlanın gençler çıkartma yapıcam:)
Maşallah araçlara VN vtec izmirdeki nuri söylemezoğlunun eski aracı itb fln takılıydı o zamanlar çok iyi halada kazasız belasız araçlara...
güzel geceydi yarışan bütün araçlara maşallah...
........................