Çok kıskandım yaaa. İzmire kar yağdırsın büyük şehir belediyesi :D
Printable View
Çok kıskandım yaaa. İzmire kar yağdırsın büyük şehir belediyesi :D
Abi videoyu şimdi izleme fırsatım oldu gerçekten çok eğlenmişsiniz sesde süper ayrıca:)
@Cihan, olur abi yapalim biseyler =)
@Eren, okulda ben seni hic görmedim, göremeden de bitiricen galiba =)) hayirlisi olsun =)
@Kayinco, jipinen yanlayacük hele bi kar düssün oralara =)
Ertem Sener' de iyiymis hahaha parayi yanlis yollarda aramisim ben meslegim hazirmis =)))
Bugüne karsiz basladik, bu gece Allah'tan hepinize bol kar yagisi diliyorum =)
Bützedesiniz sanırım bu zamana kaldığınıza göre :D Adapazarındayken yağsın diye o kadar dua ettik olmadı, buraya gldik haberlerde adapazarında şiddetli kar haberi gördüm, yıkıldım. Gerçi quattromuz yoktu ama neyse :D
o kadar kar yağdığında genelde iptal oluyodu sınavlar. umuttepe her şeye rağmen güzeldi. çamlıbel duruyo mu?
Video unavailable dio izleyemedim şunu youtube yukleyinde izleyelm :)
interneti cok nadiren gorebiliyorum, bilgisayarima kavusunca streetfire linki farz oldu =)
God mod ne ya utku alemsin :D İyi eğlenmişsiniz.
Bizim geçen sene çektiğimiz bi video vardı migrostaki onu sizden biri eklemişti diye hatırlıyorum var mı arşivlerde?
48 cm kar kalınlığı :D gözlerle ölçtün yani :D
quattro candır ya,sese zaten yorum yapmıyorum herkes yazmış :)
i <3 my quattro :D :D :D
Ertem Şener konuştu.. :)
Çok güzel eğlenmişsiniz..Kıskandım ve direk quattro ilanlarına baktım :D
kenks en sonunda muradınıza erdınız sınav dıe gıttınız yanlar oldunuz oralarda:) bızde hala gokten gram kar dusmedı :(
@Kurtbil sana baska bisey düser o sansla =)))
@Enes yavru streetfire'daydi bizim eklediklerimiz, yavuzun accountundan, arasan bulursun illaki =)
yavuz da yorumlar icin tesekkür ediyor, yanimda kendileri =)
http://www.techturkey.com/forum/vide...y-yollari.html
A3 'ler de yanlar :) :)
Herkese Teşekkürler... Ancak Kar yağışı bitti :(
Ya aslında çok uykuluydum zaten konuşmamdan belli :D Önceki gece hiç te mütevazi değildim yani hehehe
Bizim evin orada 1:30 gibi başladı, biz de 2:00 gibi çıktık hemen umuttepeye :D ama ilk gece heyecandan ve tekrar yağar umudu ile çekim yapmadık :(
Evet bi ara görüşelim bence de, ama bizim 2 hafta tatil ve ,3-4 hafta sonra geliriz anck..
hehee , gel sen de kendi arabanla yanla ;)
Öyle yağsın, yağdırsın deme ile olmuyor , izmirde yağmıyorsa yağan yere gideceksiniz ;) biz istanbuldan ümidi kestik buralarda kısmetimizi bulduk hehehe :D:D
Biz de iptal olur die çıkıyorduk aslında, dedik bari çıkalım da eğlenelim :D ama adamlar inatla sınav yaptılar yaa :Deli:
Ataşehir MC meydanı.. - Car Videos on StreetFire
Buradaki hesabımdan diğer videolarada bakabilirsiniz :)
Kar yağsa daha da çok seveceksiniz ;) Dün gece saat 2:00 gibi, burada ufak bi kızak pisti var.. Kompe buz olmuş, bi bakalım dedik, çıkmaya başladım, baktım araba gidiyo :D bayaa bi gittik en son cam gibi buz oldu flan araba artık arkalarda kabak lastik olduğu için baya sarmaya başladı hatta geri geri kaymaya başladık :D sonra geri vitese takıp geri döndüm ama kesinlikle orada dışarı çıksak ayakta bile duramazdık :icon_wack
Yukarıdaki linkte o video da var :)