bu arabalar n oldu aciba?
OEM+
2. vıdeoda kalkarken 2 ye attıgında vtec altında kalıyo krooo. yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
Scorpion TypeR
beni senin yazdıın ilgilendirir başkasınınki deil.Neyse ya uzatmicam![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
ULAN ARKADAŞ Bİ ESPİRİ YAPTIK NELER YAZILMIŞ.BENDEDE TYPEr VAR BENDE Bİ ÇOK DEFA VTEC ALTI KALDIM.GAYET NORMAL BUU.AMA ŞKA BATMIŞ..HEE DIYOSUNUZKI NIYE TANIMADIGIN BİRİ HAKKINDA BÖLE BISI KONUSUYOSUN.TANIMAKLA SOFORLUGUN ARASINDA BI ALAKA YOK TANIMASAMDA YORUM YAPABILRIIM.KI ONLARCA VIDEO DA YORUM YAPAN SIZLER VE BIZLER.BUNDADA YORUM YAPICAKTIR.OZAMAN KIMSE BURAYA KOYULAN VIDEOLAR HAKKINDA YORUM YAPMASIN. AYRICA KUFURDE ETMEDIK YANE AL TARAFI BI ESPRIYDI YANE.
Scorpion TypeR
babası yarışçı diye bişi biliyor demedim post'uma bakarsan.öğrendiklerini babasından değil,servis ekibinde öğreniyor.Takım servisinde çalışan bir mekaniker kadar o da koşuşturuyor.Kendi type-r'ı içinde bu geçerli."Normal yolla kimse böle şeylere katılamaz" demene de katılmıyorum.Bu işi amatör yapanlarında mı ardında torpil var.Ali bu işi bileğinin gücüyle,alnının teriyle yapıyor.Birçok babasının mevkiiyle bir yerlere gelmiş insandan ayrı...
neyse ya önemli değil kusura bakma zübeyir abi.ben sadece tanımadığım kişi hakkında yorum yapılmasını sevmediğim için yazmıştım.Kusura bakma.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)