Önden çekiş dahi olsa öle el freni çek bırak topla minibüslerde kolay iş değil maalesef...
Printable View
Önden çekiş dahi olsa öle el freni çek bırak topla minibüslerde kolay iş değil maalesef...
2002 saw the introduction of the first High Pressure Common Rail diesel engine in the Transit, with the launch of the 125 PS (92 kW) HPCR 2.0 litre in the FWD.
2003 saw a new instrument cluster with a digital odometer.
2004 saw the launch of the first RWD HPCR, the 135 PS (99 kW) 2.4 litre variant that also introduced the 6-speed MT-82 RWD gearbox.
The five millionth Transit rolled off the Southampton line on Monday, 18 July 2005 and was donated to an English charity.
Wikipedia böle bir metin gördüm sanırım 2.4 litre olanlar arkadan itiş.
hevess :Dflim izliyip çıkınca böle oluyor galiba:D
2,4 Le alakası yok farklı farklı camlı camsız uzun kısa bisürrü transit geçti elimzden Halada hazırda 2 tane war,çok uzun sürede kullandım 6 ay kadar her gun 200 kmden fazla yol yaptım..Daha önden çekere rastlamadım sanırım çift teker 225'likler önden olması lazım...Birisi cahillik demiş ewet pek güvenli değil doğru..ciddi yatma eğilimde olan araç ama hakkını verelim gayet başarılı,ayrıca drift drifttir.Belliki direksiyonu ii çocugun altına s2000 werip 1 hafta sonra videoya almak lazım eminim ii işler çıkartır... :)
1. sayfadakinde deli cesareti varmış kutlamak lazım :D
2.sayfadakine helal olsun 200 lükse akşama kadar yanlar :D
İkiside RWD bu arada.
Bizde kamyoneti var 2011 model ıslak zeminde istemeden yanlamıştım birkere :D
Motor versiyonu 2.2 olanlar önden çeker, hatta dışarıdanda tek anlaşılır farkı daha düşük karoser yani sebebiyse farklı ön takım, farklı jant ve lastik takımıdır.
Önden çekerler daha ince profil lastik takımı ile trafiğe çıkıyorlar.
isterse dünyanın en iyi şöförü olsun
minibüs minibüstür bu kadar basit :)
Bizdede vardi arkadan itişti.
Satiş esnasinda ozellkle belirtilmessen önden çeker istiyorm diye secenegin arkadan olurdu.
Piyasanin yuzde 80i arkadandir.
journey yazanlar önden çekişli.140 yazıyo yanında 140 lık biliyorum onları ben.diğerleri arkadan çekiş video dakilerin ama.200 lük minibüsle 200 görmüşlüğümüz var.allah yaşatmasın bidaha ..yusuf yusufff.buyuk araç olunca korku artıyo:))
kilit,,,ban,,,tekme,,,tokat,,,sille,,, vs vs vs
Saygılar
Rıdvan. :icon_tup:
YAzmışlar zatende arkadan itişli olduğunu,benim demek istediğim m3 gibi arkasını savurmaya hatta kontrollü savurmaya meyilli güçlü ve kesinlikle daha hissiyatli bir binek arabayla yapamayan cok insan gördüm bu adam bildiğin ticariyle eğlenmiş.Önden ceker arabayla sıfırdan öttüre öttüre arkanı savuramazsın.videoyu izlemeden yorum yaptın sanırım yada önden ceker arkadan iter ne onu karıştırdın.
Şuda var m3 ü babaneme ver direksiyonu şöle tut gaza otur desem en azından donut yapar ki bana göre önden ceker arabayla ''kaydırma'' yapılır drift değil.
Yavuzun minibüsü ak. :))
Yaptığının adını bilmiyoum ama hareketler göze hoş geliyor eleştiren beğenmeyen arkadaşlardan video bekliyoruz adam merkez kaç olayını yemiş yutmuş :D
sadece kapalı sanayide yapsa iyide, bide trafikte böyle kullanan tipler var, kasa boş olunca altında spor araç var sanıyolar
not: yanlış anlaşılmamak adına deiştirdim
Ya kusura bakmayında nereden biliyorsunuz trafikte böyle gittiğini ?
Anlamıyorum adam bomboş sanayide eğlenmiş sadece. Allah fikir versinler şöyleler böyleler neden aşşağılanıyor anlam veremiyorum. Aynı hareketleri aynı çocuk aynı yerde bir s2000 yada bir m3 ile yapmış olasaydı yorumları cidden çok ama çok merak ediyorum...
ben videodaki şahısa söylemedim zaten, genelleme yaptım iyi okursan, çok görüyorum çünkü trafikte transitler transporter deli gibi gidiyorlar makas ata ata. bu arkadaş gitmiyor olabilir gidiyorda demedim zaten. Ve evet kocaman ticari araçla trafikte bu şekilde kullanmak s2000 m3 le kullanmaktan tabiki daha abes,bırakta olsun zaten.Ama bu abes diye diğerlerinin yaptığı doğru bu yanlış demek değil tabiki. bunun ezmekle aşağılamakla ne ilgisi var. Kimseyi kırıp incitmek yada aşağılamak gibi bi niyetim yok.
Adamın yaptığı hareketlere karşı olan insanların hepsi zaten Türk standartları enstitüsü memuru. Ya adam kimseye karışmamış etmemiş deniyo bişeyler, sadece bikaç yerde duran arabaya çarpma riski yaşamış umarım kötü bişey yaşamaz ve yaşatmaz. Bu tip insanlara gelişicek ortam sağlamayan devletin ben taaaaaaaaa asfaltına işiyim.
Adam cikmis arabasiyla kendi capinda eglenmis. Bombos yol kic attirmanin adi yanlamaksa yanlamis adam. Nissanla bmw le yapinca gereklide bunla yapinca mi gerrksiz
Ole bi yzmisin ki sanki bu tur seyler bitek tr de var
Firsat buldukca bu ulkeyi insanini asagiliyosun devamlida yasadigin ulkede daha beterleri var izlemissindir bol bol
Trafikte ve hicbir guvenlik onlemi olmayan yerlerde bu tarz hareketler yapan herkes benim gozumde potansiyel sucludur....Aracin maddi degeri yada kullanan kisinin sifati bu dusuncemi asla degistirmez..Su an anlamazsin belki ama bir yakinini kaybettiginde en iyi sekilde anlarsin...
bizim burda babasından şahini kacıran cocuklar aynı böle park halindeki arbaay carptılar
benim arabam olsa oturup aglardım heralde
bu elemanda carpabilir sonucta bu aaba kamyoney gerek yok bu haraketlere ya
Olum uzagda galion cekemiom
La olm zom yapsana :D
millet bi garip vallahi şu yorumlara bakıyorum, şaşırıyorum....
ıyıymısss hahah :D
Arkadaşlar allah aşkına şu sitede bir kişi çıkıp da ben makas atmam, yanlamam, rolling yapmam vs vs. desin gelsin burada istediği bu şekil konuya aşağılayıcı suçlayıcı ne kadar yorum varsa yapsın.. Hepimiz birbirimizin kahverengileri şeklindeyken bırakın bu tarz yorumları.. Her arabayla yapılan hareket güzelse güzel diyin değilse değil diyin.. Sosyal içerikli mesajlar yazmanın anlamı yok...