Bizde yanıltmış olabiliriz deneyecez deyince yola çıkar çıkmaz basacaz zannetti bi baktık açıldı sunroof anlayamadık önce tlf. ettim nedir nie açtın diye böyle daha iyi gider dedi :)
Printable View
bu s2k hayatında kaç defa roll yapmış merak ettim :) bence daha iyi aracını tanıyan bilinçli gazlıyan s2k ile fark çok farklı olacaktır ne vites atışında hayır var ne aero sunda :)
s2000 ustu acık oldugunu gorunce cok sasırdım etraf karlı ust acık ve rolıng :D
S2000 ın sahıbı yakın arkadasımdır..
Aracı ıle yaptıgı ilk roll denemesi denilebilir.
Yani bizden farklı bir arkadaş kendi okdugu araştırdıgı durumlardan ustu açık aracın daha ıyı gıdecegını dusunmus.
Yanı senı gectın benı geçtın dıyecek bırısı degıl
dıkkat edersen arkadan gelen de s2000 :icon_tup:
Camcarın specler nelerdir? Kadir abi biz o parçaları camcar için mi getirttik?
acık konusmak gerekırse tahmınımce bırı arkadasa s2000 al hızlı sekıl araba demıs arkadasta almıs .cunku bu işlerden yada rolıng ten dıyelım bıraz olsa bılgısı olsa ustu acık rolıng yapılmıycanı bılır . o sogukta üstünü acması ve bere vs onlara dıyıcek bırsy bulamıyrum zaten :) kazasız belasız tum araclara
herkes anasının karnından gazcı yada rollcu çıkmıyor...s2k sı var diye süper vites atıp acaayip rollcuda olmak zorunda değil...kendi halinde birisi binemezmi bu arabalara anlamıyorum:D illaki hakkını vereninmi elinde olması lazım:D
denemeler güzel olmuş...araçlara maşallah...
bence çok kaale alınacak ve ciddiye alınacak bir roll olmamış bilinçli ve aracını tanıyan bir s2k ile denenmeli
arkadan gelen s2k dan diğerinin nasıl gittiği az çok belli zaten :)
hem geç basıyor hem arada 1-2 boy geriden basıyor falan :)
doğrudur :)
mertcan rolıng yapan s2000 mi 8000 km de eger oysa daha cok yenımıs kat bıle ustundeyse ve tecrubesızlık varken o zaman ıyı gıtmıs yanı vtı ın karsısında
çok gidio gibigelmedi :)
Bu kadar incik boncuk girmeye ne gerek var arkadaki s2000 gidiyor diğeri gitmiyor filan adamlar yapmışlar arabayı yürüyor işte yarım boy gerisinde olsa ne olacak önünde olsa ne olacak onu anlamıyorum araba hızlı işte :D
stock s2k ile yürüyor adam arabasını 7 boy hızlandırmıs ona maşallah demiyorsunuzda yarım boy geçmiş geçilmişi tartışıyoruz :D
Garip ...
Maşallah araçların ikisinede kazasız belasız sürüşler KRC hızlı gerçekten ...
şeref abi çakışlardasın:D:D:D:D:D
krc63 maşallah emegın karsılıgı budur ıste usta nazardan beladan uzak tekrar maşallah Antalyaya da beklıyorum :D
S2000 ne kadar stock dahi olsa vti gibi 1.6 bir araca rollingte fark atması lzm :rolleyes: Vti ancak full dolu stage 2 felan olursa ancak tutunmaya çalışır ama onun dışında Vti ile s2000 çok farklı araçlar:icon_wack
Bizim burda Halo'nun CRX filtre,headers,egzozlu Vti'leri geçiyor:D
abı dedıgım gıbı ne zaman ıstersenız hava degısıklıgı olur :D bol bol muhabbetımzı ederız sahıle sıfır yolda gazlarız :)
abovvvvv rakımı düşük yerde gazlamak kulağa hoş geliyo valla :D:D
Rakım sıfır abı :)
rakım sıfır ustaa :) sahılden hatunlar gecerken gazlamak cok ıyı oluyor :D