duraktakıler demıstır ölümüne gıttı dıyeolay budur kardesım maşallah
duraktakıler demıstır ölümüne gıttı dıyeolay budur kardesım maşallah
Tekrar masallah moruk valla cok guzel patlıyosenın araba hala kendını turbo sanıyo ama bıseylerınde eksık oldugunun farkında,amaan patlatıım ben dıyo
auhauh
- K -
________
Dr.Ecu
Masallah, turboya gerek yok![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
konu acarken kendını turbo zanneden vtec yazıcam![]()
pat pat gıdıyor![]()
maşallah belgelenmiş artık![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
1 ay oldu heralde oglen mesa plaza onunden gıdıyodun bır kac arac daha vardı orda daha fenaydı patlat patlatarkadas sordu o nıye ole patlıooo
![]()
Mertcan o nasıl bir ses be kardeşim ben en arkadan geldiğimden yaklaşık 400 metre gibi ne olduğunuda anlayamadım. Arabada da hafif volume müzik çalıyordum. Bir patlattın yanımda kamyon vardı ne oldu lan taktımı bu herif diye içimin yağı eridi. ikinci kez yaptın lastik jantamı indi diye müziği kısıp dinliyorum yooook bi şey, üçünçü kez yaptığında artık müziği falan kapadım ses dinliyordum o zaman anladım dışardan geliyor lan bu ses kim bunu yapan haaaaa mertcan bu![]()
caddede böyle çata pata gezildiğini düşünemiyorum type r da 1-2 yaptımmı 2 adım geri çekilirlerdi
böyle patlatmada artık kendilerini yere atarlar herhalde hahahha
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)