apo nasıl vıtes aralığıdır nasıl ıstır bu motorsıkler gıbı booppp booo boppp .D
Printable View
apo nasıl vıtes aralığıdır nasıl ıstır bu motorsıkler gıbı booppp booo boppp .D
Aleyküm selam, ben 1 kez ataşehirde gördüm ama kendi aralarında muhabbetteydiler, tanımadığımız için de bir şey konuşmadık dahil olurlarsa deneyebiliriz ama tabii klasmanımız mı değil mi onu da bilmiyorum açıkçası. Biz 1.6-2.0 150-200 HP arası atmosferik takılıyoruz genelde. :)
aynen kardeşim atmosferikte 1.6, 2.0 denemeler allahın emride ben o kardeşlerimle denedim 3 arac yan yana geldik 3 korna ile basladık turbolu siyaha 5. vitesin onuna kadar 3 boy aldım ama beyaz kafa kafaya giderken 240 dan sonra gecti beni.6. vitesin de bitmesine ramak kalmıstı 240ıda indirdim assagıya kardeşim beni gecti ben bişe anlamadım bu işten. ama beyaz tek kişiydi. nasıl turbolu hondalar anlamadım gitti dogrusu. uçması lazım o aracların normalde. rahatlıkla deneye bilirsiniz arkadaslar. cok iyi cocuklar muhabbet için siz bir adım gidin onlar size 10 adım gelirler trabzonlu cocuklar cok sevdim onları. video koyamıyorum arkadaslar 106 ile cekicek olan arkadası polis peşledi cıkmaz sokakta demicem onune arac cıkmıs sıkısmıs cocuk o da oyle yakalandı baglandı arac egzozdan. video koyamadık.
teşekkür ederim kardeşim..zaten sürekli deniyorum en uygun devir ve zamanı..birazda hard attınmı vitesi tamamdır..:)
ulaaa ben bu msj ı görmemiştim olm yoksa SC yapar gelirdim ben ..:D
valla makine güzel indiriyo bende devrim gelince çakıyorum vitesi..:p
bar22 kaç boy alıyordun :) aynen o araclar.