tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
sbl sbl tek gecerim abim sbl çok iyi olmusss fena kükrüyo![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
specleride ekledim arkadaşlar...
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
king sbl maşallahhh...abicim sanada maşallah![]()
yürü be apo abi kim tutar senimaşallah araçlara
206 rc nin vvt selenoidi ni kontrol ettirmesini öneririm.revizyonlu olan yeni vvt ile degistirmesi lazım.eksoz olarakta orta susturucuyu iptal ettirmeden son susturucu 63 lük dc yada 60 lık freeflow daha ii olacaktır.
306 gti ya karsı geride kalmaması lazım.
apo abi maşallah aracına bi an dicektim sanada gider apo abi teg'le![]()
![]()
şaka tabiki haddimizi biliriz o kadar da değil
![]()
japan tuner kaan abi; inşallah yanına uğrıycak benim malzemeler en kısa zamanda eproma ayar gerekiceği için bekliyorum şuan
apo abi tekrar maşallah sbl'ye
MAŞALLAH araçalra kazasız belasız
o gece şekerpınar gişelerinde bi karışıklıkmı oldu neher yoldan bi egsozlu araç geçti 206 ile 306 pb ye geldi döndü subaru vardı bide oda karıştırdı galiba yolu.
bi sedan vtec sabancı üni nin yan yolundangeçti,bizde polis kovaladı sandık![]()
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
maşallah halo sen denersin bu 306 la![]()
sağol kardeşim ..sen tegi bitir de bi bakalım haddi sınıırı neymiş kararını veririz..
ona göre saplıycak yere giderini yaparsın..
UP de bizimdi...herzaman yürüyen bi 306 gti olsun piyasada dimi...
şu anda moda SBL 306 gti...
teşekkürler...valla son zamanların en sorunsuz roll gecesiydi benim için...ne 1 polis gördüm ne bir karışıklık oldu..herşey çok temizdi...keşke hep böyle olsa...
![]()
Maşallah araçlara güzel deneme olmuş..
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)