masallah muharrem,kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah.
Printable View
masallah muharrem,kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah.
Sonunda marşa basıldı. Sanki Titanic' in inşaası gibi bir hissiyat oldu içimde :D Muharrem bi zeytinyağı şişesi kırıp indirin yola :)
Maşallah. İnşallah keyifle binersin kardeşim.
Maşallah Muharrem sonunda bitti sayılır.RABBİM kaza bela sorun vermesin güle güle kullan.Herşey gönlünce olsun :)
hayırlı uğurlu olsun
çok kaliteli herşey, çok beğenerk takip ediyorum
Allah nazarlardan saklasın
masallah hayırlı olsun :)
Maşaallah abi. Kazasız, belasız bol eğlenceli günler geçirirsin inşallah : )
Masallah kardesim ;)
kardeş hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanırsın işallah
m3 var m3 var polemiğinede gerenk kalmadı artık:D
o değilde insan buna binmeye kıyamaz be kardeşim :) geç karşısına çalıştır yak sigarayı tamam :D maşallah
hayırlı olsun,maşallah :)
Masallah kazasiz belasiz bol gazlamalar ;)
hadi hayırlı olsun muharrem sonunda çıktı araban allah utandırmasın herşey gönlğnce olsun.
Maşallah kazasız belasız ALLAH gönlünüze göre versin
kazasız belasız agız tadıyla bınmek nasıp olsun .....maşşallah
hayırlı olsun conem :D olm o gözlük nedir ya ahha hangi yaratıcı karakter yaptı onu :D
kazasız belasız iyi günlerde kullan kardeşim maşşallah maşşallah..
maşallah iyi günlerde kazasız belasız kullanın aracınızı.
Maşallah muharrem abim allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin İnşallah. Motor zaten müzelik ona kimse bişey diyemez Herhalde :) Allah sorunsuz sıkıntısız sürüş ve keyif versin inşallah :) Hayırlara vesile olur inşallah :)
Maşaallah hayırlı olsun.
Maşallah Muharrem bugünleri gördünya :)
Masallah super olmus renk kombinasyonu direk avatar :)
Masallah,allah gonlune gore versin.
Kardeşim maaşallah, hayırlı ugurlu olsun sonunda muradına erdin...
İnşallah güzel günlerde keyifle gazlarsın. Güle güle bin.
Muharrem;
Allah kazasız belasız iyi günlerde binmeyi nasip etsin
Muradına erdin sonunda :)
Maşallah kazasız belasız.......
maşallah izleyip de yorum yapmamak elde değil. tamamen toplanıp kaput filan kapalıykenki halini merak ediyorum :)
valla dicek gerçekten kelime bulamadım fotoyabaktım tek ağzımdan çıkan oy oy oy maşallah dı .allah nazar değdirmesin motorunuza aracınıza emekleriniza maddiytınıza harcadığınız hr saniyeye kırkbir kere maşallah . allah gerçekten güle güle keyifle sorunsuz binmeyi nasip etsin.
ama merak ettiğim çokkonu var bunlardan kısaca bizlere merak eden sadece ben değilimdir eminimbiraz üstü kapalıda olsa bahsedermisiniz . mesela maliyet .bundan sonra izliceğiniz süreç kullanımdaki hedefleriniz güç basınç vs.onun dışında yapmak istediğiniz eksik buama almadım vs dediğiniz bişey varmı .bide komik olcak ama bu ne yakıcak ne kdar yakıcak çok merak ettim.
tekrar gerçekten bu emeklerin türkiyede başarıyla yapılması tebriğe çok çok laik . gönülden tebrik ediyorum . sizin gibi bu işe emek veren insanlarda olmasa inanın yurtdışı Sitelere bakıp bakıp ah dicez ama ülkemde böle işlergörnce insan bi gönlünden oh be helal olsun dedirtiyo.
KIRK BİR KERE MAŞALLAH
Değer vermediğin bi insanın maşaallah demesini pek umursamazsın herhalde!!!ama yinede ben diyim maşaallah...rabbim herkesin gönlüne göre versin.kalbinden ne geçiyorsa benim için sana 2 katını versin...olgar ın arabayla yürüdüğümde beni ve arabamı çok ezdin ,çok hakir gördün,çok basite aldın.çok alındım seni rabbime havale ettim,seni beniyaradana şikayet ettim.bunu bilesin,bilmen gerekiyor gizli kalmasın hakkın geçer.içim neyse dışım odur..yüzüne gülüp arkandan buğuz edemem.
Maşallah.Hayırlı olsun
Allah iyi günlerde binmeyi nasip etsin.
Maşallah.. Allah ağız tadıyla bindirmeyi nasip etsin..
aman tanrım sonunda buda oldu :) kardesım hayırlı olsun bı cıksada bınsek beaaa ..bunada sukur bu gunlerıde gorduk....kazasız belasız
Hayırlı Olsun Muharrem
Allah kaza bela vermesın ve Hayırlı Rodajlar olsun
Ankara ya yolun duserse beklerız
git gel 600 km guzl rodaj oluyor :)
içinle dışın bir olsaydı emin ol ben sana daha fazla değer verirdim.. ne yaptığımın farkındayım olgar konusu değil..Ben herzaman gerçekleri söylerim çekinmeden.Allaha havale ettin zaten o herşeyi gören bilen ve işitendir şüphe yok.
Yinede maşallahına teşekkür ederim,yaşça büyüğümsün saygısızlık asla etmek istemiyorum.
panpa kazasız belasız gunlerde ıns yakından dahada guzel yaw sorunsuzca rodaj yapılıp yollara cıkar inşallah
bu nası bıseydır masallah kardesım guzel gunlerde kullan emegı gecenlerın elıne yuregıne saglık
ben maşallah demişmiydim buna :D
tecavüz ne zaman başlıyo :)