Bu Astra denemesi 2.ye 2.mi denendi. Çok zevkli geçmiş tebrikler...
Bu Astra denemesi 2.ye 2.mi denendi. Çok zevkli geçmiş tebrikler...
maşallah astra fena güzel yürümüş kprolu tayyara göre. bu arada millet astrayı görünce konu felç oldu![]()
Yaw abartmayın.. Astra dediğiniz araba Stock 2.o T 192 hp değilmi yükle bunu 240 hp olsun işte.. Bu araba bırakında yürüsün yani yaw Maşallah diyelim kazasız belasız.. Böyle reklamı olmayan araçlar yürüdümü Alla alla nası olur diye bir iç geçiriyor.. Bal köpüğü olduğu için yürümüşTypera Kpro takınca 500 hp mi oluyor bunuda çözmüş değilim..
![]()
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
astra turboyu tanimayanlar icin supriz tabi.. tayyarlar yurudugu icin sasiriyolar astranin da yurudugunu gorunce.. durumu biliyorum da ayarla bisiler satma su arabayi yaw.. yuklede senlensin ortalik=)
Satarsam bi turbo astrada ama cabriosundan patlatayım bari.. Şeklide güzel..
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
Değerli kardeşim Turbo 192hp dediğin araç 1350kg civarında hatta cabriosu daha fazla. Tayyar dediğin araç 1250kg civarı stock olarak 200hp. Sırf stock hallerinden zaten neredeyse 10 boy farkettiğini düşünürsen. Bu speclerde bu aracın tayyarın 1 boy gerisinden gelmesi gayet iyi yürüdüğünü gösterir. Bende farklı birşey söylemedim zaten araç gayet iyi yürüyor maşallah![]()
[QUOTE=BlackStone;2048456]Değerli kardeşim Turbo 192hp dediğin araç 1350kg civarında hatta cabriosu daha fazla. Tayyar dediğin araç 1250kg civarı stock olarak 200hp. Sırf stock hallerinden zaten neredeyse 10 boy farkettiğini düşünürsen. Bu speclerde bu aracın tayyarın 1 boy gerisinden gelmesi gayet iyi yürüdüğünü gösterir. Bende farklı birşey söylemedim zaten araç gayet iyi yürüyor maşallah[/QUOTE
coupe turbo 1260 kilocabrio 1300 civaridir.. type r ep3 1150 kilo diye biliyorum ama emin deilim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)