Can sıkıntısı bir video çekeyim dedim. Eğlenceli bişeyler çıktı sanırım umarım beğenirsiniz
* 720p izlemenizi tavsiye ederim..
Can sıkıntısı bir video çekeyim dedim. Eğlenceli bişeyler çıktı sanırım umarım beğenirsiniz
* 720p izlemenizi tavsiye ederim..
Ya bu nasıl bir keyiftir. Hemen ben de alıyorum bir direksiyon vitesli olanından. Walla bayıldım.
Bu hangi oyun hangi versiyon? Bir de hangi direksiyonu tavsiye edersin?
Tşk.
harbiden zevkli olmuş yav ben bu shifti ilk yüklediğimde klavye ile bu kadar kolay oynayamadım ayarlarını falan beceremedim ama senin sürüş gayet keyiifli olmuş![]()
Teşekkürler biraz da pc için böyle bişey arayanlar için fikir vermek istedim..
Oyun nfs shift klavye ile vs. tabiki berbat , ama direksiyonla oyun bambaşka bir hal alıyor oyunu zaten normal olarak hiç bir şekilde oynamadım , o şekilde çok sıkıcı olucaktır.Tek yaptığım hazır save dosyasını indirip pist de süre kasmak oldu. Oyunda güzel ayrıntılar var boost saatleri oil temp,hararet göstergesi vs. herşey çalışıyor..
Direksiyon olarak benimde kullanmış olduğum Logitech driving force gt yi öneririm.Feedback motoru daha güçlü olduğu için g25 ten bile daha gerçekçi, yoldaki bütün detayları hissediyorsunuz. Piyasada 150-180 TL arası bulabilirsiniz. Tam bir fiyat / performans ürünü diyebilirim. Onun dışında g27 önerebililirim fakat 700 tl civarı çıkmanız gerekiyor![]()
bu oyunu bir çok kişi beğenmese de beni çok sarıyosesler özellikle çok güzel
ben logitech momoyla oynuyorum nfs shift için daha gerçekçi oluyo. çünkü konsol 900 derece dönüyo ama oyunda ki direksiyon dönmüyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)