Vtec2 (stock 110 hp) - Cai + 4-1 headers + 51mm + İnvidia N1
Alfa (stock 155 hp) - K&N cold air intake
(60-190 arası)
Vtec2 vs Alfa Romeo 156 2.0 SS - Car Videos on StreetFire
Vtec2 (stock 110 hp) - Cai + 4-1 headers + 51mm + İnvidia N1
Alfa (stock 155 hp) - K&N cold air intake
(60-190 arası)
Vtec2 vs Alfa Romeo 156 2.0 SS - Car Videos on StreetFire
Maşallah Çok güzel yürümüş..
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
Maşallah.Keyifli bir video.
gokhan maşallah cok iyi gitmiş aracın eger alt devırlerde önde gıdıp ustlerde alfa yetısseydı tmm derdıkde su kosullarda 2.0 155 hp lık arabayla bu sekılde gıdıyorsan cıddı ıyı gıdıyor demektır![]()
alfada sıkıntımı var ?
eğer sıkıntı yoksa gerçekten çok güzel yürümüş aracın maşallah
demek ki modlu araçlar stock hpleri yüksek araçları geçebilirmiş![]()
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar
Bu Alfa Romeo ilk sahibinden beri 10/60 yağı konan bujisine kadar servis km sini beklemeden bakımları eksiksiz yapılan bir araç, ATA da iyi bilir zatenOtobanda 240 ı rahatlıkla deviren tertemiz bir araçtır, benim arabayı aldığım günden beri arabanın sahibi can ciğer abimle hep tatlı atışmalarımız olmuştur, bir gün seni geçince beni tebrik ediceksin demiştim o da bu denememizden sonra tebrik etti zaten sağolsun
Bu arada araçlarda 2 şer kişiydik, takdir edersiniz ki hacim ve tork farkı varken iki araçta kişi sayılarıda çok etkiliyor, 1.6 bir araç 2.0 a göre daha çok yığılma yapabiliyor tabi.
Vtec2 ler fabrikasyon olarak çok kısık gönderilen araçlar ben biraz modlanınca ve güzel bakımları yapılınca neler yapabileceklerine dair bir fikir daha verebilir diye koydum bu videoyu.
tekrardan tşk herkese.
SS versiyonların kötü olduğunu duymuştum ama bu kadar da beklemezdim açıkcası.Maşallahların hepsi Vec2'ye gelsin bu arada kazasız belasız![]()
Arabada Vtec varda bizmi açmıyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)