Şu muhabbetlere de bayılırıyorum hee.Sitede bir sürü polis var ve arabadan da fazlasıyla anlıyorlar merak etmeyin.Bu yazdığınızdan ben aşağılayıcı bi tavır sezdim onun için böyle bi cevap yazdım eğer öyle değilse kusuruma bakmayın.
Printable View
vay be ne şans ya:)
tünelde polis baskını :) bahtsız bedeviymiş arkadaş :D
maşAllah güzel devirleniyor...
siren seside ayrı bi efekt olmuş...:)
Maşallah güzel devirleniyordu :) Kötü bir durum bilirim , ben de turbovtec'le motorlu polisin tam önünde kesiciye girmişim hemen sağ çek dedi çektim tabi daha sonra yalpalayarak geldi vurdu arkadan hafif :D
Şuraya bak yaa. yollarda katil gibi hırsız gibi kaçıyo herkes polısten.bu nasıl bir iş anlamadım gitti ben yaa.seri katıller gıbı köşe bucak kaçılıyo hep polisten
:D:D:D:D olaya bak yaa
evet komik bir akşamdı gerçekten :) bomonti tünelinden bir ses alayım dedim rezil olduk...
polis durdurdu napıyorsun arkadaşım hem hız yapıyorsun hem telefonla konuşuyorsun dedi.
telefonla konuşmuyordum memur bey dedim Ne yapıyorsun dedi bende arkadaş rica etti kadran videosu çekiyordum dedim :D
Adam baktı baktı üstün başın düzgün efendi de bir adama benziyorsun niye böyle şeyler yapıyorsun hadi git akşam akşam ceza kestirtme kendine dedi :) Bende teşekkür edip gittim :D
teşekkür edip gitmeden önce bi rica etseydin sen gazlarken kamerayı tutsaydı :D
Böyle polisler binde bir denk gelebiliyor :)
ses çok güzel maşallah,polisinde iyi niyeti günü zehir etmemiş :)
Tolgacım yanlış anlama :)
Ama tam cuk oturan bir resim şu durumuna :)
http://www.stressyado.com/wp-content...i-dogurmus.jpg
abi sende deseydin ya
sizde çok yetkili çok anlayışlı bir memur abiye benziyorsunuz diye :D :D :D
ilk önce neden bıraktı dedim..siren sesini duyunca hassss :D
maşallah polis gelmesi kötü olmuş ama ses adamın aklını alıyor
Maşallah güzel ivmeleniyor.Sondaki polis olayı hem kötü hemde güzel bir anı olmuş :)