|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
verildimi bilmiyorum ama süper bişey yapmış eleman çatara patara sıkamıyo ama olsun sağlam yürüyo makine
tr'de ilham kaynagı olsada birilerine bizde görsek. guiness'e girsek nolurduuu.. Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
Dragta m6 mı geçti bana mı öyle geldi? Bravo valla.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Afedersin yaaa....ak gibi insanız biz. Ben bunların başında geliyorum. Yüksek Makina mühendisiyim ama esnaflık yapıyorum (Ok şirketim var ama öze indirgersek esnaflık işte). Maçamız sıkıp birşey üretmek zor geldiğinden hep kolay paraya koşuyoruz. Bu okullarıda boşuna okuyoruz.
Elin hırvatı hemde 25 yaşında kendi başına neler üretiyor feyz alalım. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: M 3
|
hakkaten fena bişey olmuş ..hem farklı olmak adına hem kendi aracını kendi için yapmak adına ..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: BMW e30 3.25i Turbo
|
elın gevuru ınternetten ogrendıklerı ıle 650 hp motor yapıp m6 tokatlıyor ...
komık valla...yanlıs sıtelere falanmı gırıyoruz acep yoksa arkadas mı cok akıllı...bızdemı bır eksıklık var
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: “04 Type-R & BMW 5.28i
|
Elin oğlu işte
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: R53
|
kendi başına nasıl yapıyor bu adam biraz mantıksız geldi.. 650 hp, elektrikle üstelik şaka gibi.. parçaları alıp topladı desek daha seri üretim yok doğru düzgün nerden buldu parçaları? mercedes 500 hp üretmişti galiba,hiç kasmasın çocuğu işe alsın.ordaki imkanlarla 1500-2000 hp yapar rahat rahat..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
tarkan abi dogru akım motorunlamı yapıyorlar bunu nedır bunun basıt mantıgı
![]() not diyeyim bizim türk milleti elektrıklı araba yapıp rolıng yapsa bu seferde ben 220 v da yürüdüm sen 380v sanayi elektrıği kullandın derler
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: honda vtec 2
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Helal olsun valla zekiymiş arkadas..
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
__________________________________ CRM |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ......
|
Yalancıkdan da egzoz sesi yapsaymış bari..Sessiz sessiz 650 beygir de bi garip geldi
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: M.B
|
güzel vallah şaka gibi
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
ben de sanıyorum rüyamda techturkeye girdimde böyle bir konu okuyorum. gerçekmiş
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
![]() bazı abilerim bu aslında bizim işimiz demişler,bende bilgisayar mühendisliği okuyorum,diyelim ki bişekilde böyle bir şeye kalkıştınız,kim destek olacak,burası türkiye burada her başarının bir bedeli vardır,yani kimse destek olmaz hatta köstek olurlar... Not:bu sözlerim yanlış anlaşılmasın,gördüğüm,yaşadığım şeylerden böyle bi görüşe sahip oldum.yoksa bende ülkemin kendine ait otomobilleri üretmesini çok istiyorum
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Arkadaşlar biraz araştırırsanız bu iş artık atla deve değil (elektrikli otomobil). Yurt dışında y
zlerce kendi markasında üreten adam var. Ama güçleri 55kw lar civarında. Çinliler bile artık sadece bu işe yönelik motor üretiyor o denli gelişmiş. Zaten gelişmiş olmasa 3 yıldır sadece 1000tl ye garantili şekilde elektrşkli bisiklete binemesdik ![]() Ama malesef bizde ne yaratıcılık var, ne geliştirme ruhu. Elin 25 yaşındaki oğlu sistemi çözmüş, elektrikli arabayı modlar hale gelmiş. Biz hala arabaya cai takmak için 50 defa konu açıoz. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Saplamalık Budaklı Meşe Odunu,Turbo Kızılcık Sopası,
|
herkes türkleri kötülemiş de, geçenlerde sahibinden.com'da elektrikli broadway ilanı görmüştüm, hatta burda konusu vardı ya da bir mesajda geçiyordu hatırlamıyorum. yani yapılıyor ama imkan yok ya da uğraşan yok. geliştirilebilir aslında ki elektrikli motor çok çok zor da bişey değil. fakat işin özü elektrik motorda değil, kullanılacak yazılımda bitiyor.
__________________________________ Some cars are for boys and the others for real men only. "M3 drivers have no friends."
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
bi dakka adam yeni elektrik motorumu üretmiş? nasıl bobinajmı bulnuş arkadaş?
![]() şaka bi yana adamın yaptığı şey oldukça komplike bir sistem tebrik etmek lazım. __________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 13:13 ::::

komık valla...yanlıs sıtelere falanmı gırıyoruz acep yoksa arkadas mı cok akıllı...bızdemı bır eksıklık var

bizim türk milleti elektrıklı araba yapıp rolıng yapsa bu seferde ben 220 v da yürüdüm sen 380v sanayi elektrıği kullandın derler