honda hakknda pek bi bilgm yok nerde keser ne kadar çevirir o yüzden bu konulara hakim olan birileriyle daha rahat açıklık getirebilrsniz..yinede eline ayağına sağlık keyfli bi akşamdı :)
Printable View
honda hakknda pek bi bilgm yok nerde keser ne kadar çevirir o yüzden bu konulara hakim olan birileriyle daha rahat açıklık getirebilrsniz..yinede eline ayağına sağlık keyfli bi akşamdı :)
Okan bu ne hal olm boy boy ayırmışsın yine :) Maşallah RS e ve diğer makinalara.
ben gelınce tekrar denerız dedım gıbı gecmek gecılmek benım ıcın okadar ;)
Aynen öyle arkadaşım sadece olaya netlik kazandrdık bu kadar ;)
aynen çok zevkli bi geceydi :) vtı aldığımızda dahada renklenicek gecelerimiz inşallah :D bol bol deneriz kutsalım ;)
stock vti kaç dd de keser ?
yokmu gerçek bir vtec çi şu konuya açıklık getirelim 8500 dd çeviriyormu orjinal yazılımla vti ? :)
eee ibo yaz orjınal vti kacta keser yaz googleye cıkarÇ:):):):):):)
Bu arada 106 gti da devir kesmiyor onuda unutmamak gerek :D
devır kesmez olurmu be olum sor bakalım anıl abıye kesıyomu kesmıyomu :) gaz pedalı takıldı paspasa ödümüz koptu tatatatatatatatataat dıye yırtınıyo alet:)
7 500 de kesıyo benımkısı dahada gec kesenı gördum ibooo
maşallah araclara
ooo ozmn yarım fazla cevırıyo garantı yuklu. turbo var sanırım orjınal ama nerdeyse 8 bıne yakın kesıcıye gırenı gördum ben demekkı herkes bırbınırın keklıyo ozmn :)
kazasız belasız işallah. güzel gece.
Masallah hepinizin araclari cok guzel yuruyor dostca denemeler yapilmis. Kutsal kardesimin dedigi gibi 106 devir kesiyor bizzat Ben denedim masllahi var bence biraz ugrasilirsa cok canlar yakacak gibi yigit kardesimizin 306 si da cok basarili AMA yazik ediyorsun yigit kat iptali yap duz boru kaynattir tislamasi bile yeter ayrica 306 da kat cok farkediyor aracin daha iyi yuruyecek insallah
eyw abi saol :) okuldu fln pek uğraşıcak zaman bulamıyorum yaz gelsn o şeklde de denemeler yapıcaz dediğn gibi farkı hep birlkte görücez..
herkes iddalı vavvvvvvv,:)
atarlar giderler fenalık :D