MaşALLAH Serhat Allah kaza bela vermesin..
Printable View
MaşALLAH Serhat Allah kaza bela vermesin..
serhatcım maşallah kanka araba fena olmuş arabaya baya emek verdin baycunun gene sihirli elleri dokunmuş sanırım kazasız belasız kullan kardeşim
Kesin yokuş aşşağıdır bu :)
Allah kaza bela vermesin.
O fotoğrafıda bulamadım bir türlü deli oldum. Eve gidince biraz daha deşeliyim. Buarada hondata takılıyken log alıpta görebilirsin bence hem onu hemde gps i kullanarak denemek en sağlıklısı...
Maşallah Serhat çok güzel oldu, dahada ıyı olur inşallah
eyvallah göki saolasın:icon_tup:
aynen kankacım Baycu nun sihirli elleri evet yapıyoruz bişiler deniyoruz işte, "safe mode" motorumuzuda koruyor sağolsun, bi pıt daha açılırmış:D gerektiği zamanda:rolleyes:
üstad sağolasın çözdük işi flashpro üzerinden ayarı varmış yeni keşfetti Bayçu rev limitler açılabiliyormuş bende 9200 den sonra devir saati dönmüyor diye shift light takmıştım gerek yokmuş:ofk: yeni programı ilk fırsatta atıcaz.
inşallah inşallah reşit, seninde çok emeğin var bilgi tecrübe anlamında saolasın:icon_tup:
harbı super masallah
Gerçekten 100-200 de topspeed de çok çok güzel yürüyor aracın. Hazır benim 335 stoc iken deneyelim sizinle uygun bir zamanda.
e46 m3 desen guzel olurdu belli bir hiza kadar ama yeni 335 ler biraz hizli tutunurmuyum bilmem ama deneriz, nezaman nerde bulusuyoruz,,
100-200 e bakarsak sen daha iyi olman lazım ayrıca benim eski m3 bu 335 e 2-3 boyu var bilginize.
yarın akşam çıkabilirsem deneriz. tlf. pm
serhat kanka uygun olursam belki bende gelirim aradaki düzelme farkını görebilirsin belki varmı deişiklik anlarsın
tamamdır bende müsait olursam yarın için deneriz ama önceden programlayalım son dakika işlerini pek sevmiyorum, telefonumu özelden pm.ledim sende verirsen kaydederim numaranı;)
kankacım gelirsin tabi, seni aramızda görmekten mutluluk duyarız:D
kanka bende gelebilirmiyim çorlu otobüsyle çekim yaparım yukardan daha güzel olur :)
Bende gelebilirmiyim :D
vay arkadaş bu ne yaa duyan geliyor dedikleri bu olsa gerek:rolleyes: hızlı aracın varsa buyur gel Tamer:D
yürü be type-R maşallah kardeşim arabasız bi adam olarak bu videoları izlerken efkarlanırum ,efkarlandıkça içiorum kazasız bilesiz sürüşler dilerim saygıla-R .