|
|
#1 | |||
![]() |
tekonojinin zirvesinde tek bi bakış açısının bile önemimi anlatan videolar ...
YouTube - Mclaren f1 spying on other teams parts - Feb. 2010 YouTube - Ferrari spy McLaren bi kaç saniyelik görmeyi bile değerlendirebilen mühendisler , okumuş adamlar işte ... mühendislere olan saygımız bir kez daha artıyor . __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Fiesta ST / Mondeo 2.0
|
Ben V10 sesini özledim ya.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Aynen bro , V10 lar çok iyidi
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
mühendis her yerde aynı mühendis
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
eski patronum beni fuarlara yollardı ajan olarak ıkı dakıka bakıp teknık resmını çizmeye çalışırdım aynı bunun gibi ahaha
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
ama onemli olan taklit etmekten ziyade geliştirmek bence. nasıl yapmıs değil neyi yapamamıs acık bulup geliştirmek önemli benim gorusumce
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
Türk olsa vurmuştu levyeyi kafasına, ne bakıyon lan die
__________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
şey geldi aklıma bunu görünce:
![]() -Çekme kardeşim patron yok, patron yok çekim yassah
__________________________________ “Önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.” |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: FORD CONNET 90ps
|
Tatlı bir rekabet ..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Fluence
|
Müdür o parça ney, ney işe yarıyor
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Ya adamlar ne kadar medeni ya bizde olsa sille tokat kavga cıkardı.Adamlar biliyor yaptıklarını gülüyor.Orda bakıp neyi anlıyacaklar onuda anlamadım ama belliki dikkat ettikleri şeyler var.
__________________________________ SAMPIYON GALATASARAY |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: yok
|
Harbiden medeniler aralarında konuşma geçmyior.Bizde olsa o havalı tabancayı sokmuştu bi yanına
Yada ne bakıyın bilader diye o gözlükleri sokmuştu göz bebeğine.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ilk video da difüzör'e dikkat ediyor , onu fark eder etmez önüne kapatıyorlar ve arka kanata bi parça takıyorlar ondan sonra difüzör gözükmüyor
2.si de bende anlamadım neye baktığını ama baya bi uğraş veriyor demekki bişi var , okumuş adamlar işte
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Son Düzenleyen Eriador; 15-02-2011 17:45. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |