YouTube - civic type-r vs evo vs saxo vs supra
civicler çatlıyacak dip gaz gitmekden![]()
YouTube - civic type-r vs evo vs saxo vs supra
civicler çatlıyacak dip gaz gitmekden![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
k20 ne saglammış öyle ya adamlar kaç dk dip gaz gittiler başka motor olsa yarılırdı herhalde arada bi saxo vardı ne idi öyle
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
daha önceden youtube'de can sıkıntısından videolara bakarken rastlamıştım bu videoya K20 nini dip gaz gitmesine hayran kaldım acıkcasıayrıyetten diğer araçlara da ne yüklenmişse Typer yetişemiyor onlara bile ...
Verilmişti-hatta ben vermiştim-hatta benim verdiğime bile verildi denmişti![]()
hey maşallah
Yahu gelmiş K20 diyosunuzK20'ler dipgaz giderken arkadan saxo gelip geçiyo gidiyo, hala typer, k20 falan diyosunuz...
Bazen çok gülüyorum.
![]()
K.
Şimdi K20'ler dip gaz yaparken bi saxonun gelip onları geçip gitmesinde, dikkat çeken unsur typerların kadranı kapatmış olması mı olmalı, yoksa bi saxonun gelip onları geçip gitmesi mi?
Bunun üzerine gelip K20'ler nasıl gidiyor mu denmeli, saxo nasıl gidiyor mu denmeli? Ya da ne derseni deyin yahu, fanboyluğunuz gözünüzü kör etmiş, gülmeye devam edin... : )
K.
k20 diyen 2 kişi biri demişki saxo ne iş digeride diğer araçlara typer yetişemiyor demiş zaten kakus
isteyen istedıgı yere dıkkat ceker biri der typerın kadranı ne guzel dıgerı der saxonun stopuna bak on numara hatta yola bak ne guzel diyende var![]()
İlker G.
yok yok k20 fena![]()
saxo yanlışlıkla geçmiş....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)