LiveLeak.com - The driver lost control on a slippery road
Buzlu yolda epey kaydı. kamyonda iyi durdu ama .
Dikkat ettimde crv-ye çarpmadan önce lastiği sola kırıyor.Sağ kırsa belki kurtarabilirdi.
LiveLeak.com - The driver lost control on a slippery road
Buzlu yolda epey kaydı. kamyonda iyi durdu ama .
Dikkat ettimde crv-ye çarpmadan önce lastiği sola kırıyor.Sağ kırsa belki kurtarabilirdi.
1 senede anca durdu![]()
adam yan yan gitti arap misali![]()
dünde bu tarz bi kaza önümde oldu ankara çay yolu üzerinde bi baktım corsacıyla göz gözeyiz adam ters döndü düz yolda![]()
açıkçası bunlar bana pek inandırıcı gelmedi,bi tane daha var paylaşılmış,aynı şekilde yolda giderken makas atıyor hakimiyeti kaybedip patlıyor,sanki video çekip buzda drift,makas falan demek için yapılmış,ancak başarısız olunmuş gibi geldi bana,çünkü bu adamların işi gücü yok mu,yolda düzgün bir şekilde giderken kameraya kayıt yapıyorlar,çok tuhaf geldi bana,bu kazalar gerçeksede,değilsede![]()
garipde olsa fakete olsa bunlar bir kaza işim geregi bir cok turistle konusuyorum tanısıyorum ve ınanmaszınız ama devamlı kayıt halındeler yolda yururken yemek yerken seyahat ederken ..![]()
Lastik diye ne takmışlar acaba amcanın arabasına hiçmi tutunmaz araba ya![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
TİLT oynadığım yıllar aklıma geldi![]()
Drift king Dogukan http://www.youtube.com/watch?v=CmEPaqmevZo
çokk çokk ucuz atlatmış hatta yol buzlu olmasa taklaya kadar gidebilirdi
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)