yavuz arkadaşın sattığı cutout un kapalı ve açık videosu
30. sn de kapalı 42. sn de açık ses farklı baya belli oluyor videoda çok etkili şekilde kısıyor.
yavuz arkadaşın sattığı cutout un kapalı ve açık videosu
30. sn de kapalı 42. sn de açık ses farklı baya belli oluyor videoda çok etkili şekilde kısıyor.
RACE WERKS
ara boru dediğin nedir ???
Eğer "Y" şeklinde boru diyorsan, bilerek üretmiyorum çünkü hangi egzozcuya sorsam ona gerek yok daha zor olur diyorlarve gerçekten de doğru, şimdi Y boru üretsem vanayı takabilmek için egzozun ortasından bi kısım kesilecek ve 2 kere kaynak yapılacak, üstdelik egzozun istediğiniz yerine de koyamayacaksınız, hatta ve hatta boru çaplarınızında tam tutması gerekiyor
O yüzden de Y boru üretmekten vazgeçtim...
Kabaca bakınca Y boru güzel ama icraata geçince gerek yok
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
bu sistemden bizde istiyoruz ama lüleburgazda bunu yapabilecek kimse yok o parça nasıl bişey bilmiyorum ama parçayı sizden tehmin ettikten sonra burda herhangi bi egsozcuya yaptırabilirmiyiz maliyet ne olur ..bilgi verirseniz sevinirim ?
Parçaya ve nasıl monte edilebileceğine aşağıdaki ilanın linkinden bakabilirsiniz..
Aslında montajı çok kolay bir parça, sadece boruya kaynak yapmayı bilen bi egzozcu olsun yeterbiraz da kafası çalışsa iyi olur tabi.. maliyet olarak egzoz kablo çekme işi genelde 100tl ye halloluyor bunun dışında vanayı da linkten bakabilirsiniz..
Aracın neresine ve nasıl bir işlem ile monte edeceğiniz de tamamen sizin hayal gücünüze kalmışeğer aklınıza birşey gelmiyor ise aracınızın özellikleri ve istediklerinizi yazarsanız size uygun komninasyon konusunda tavsiyelerde bulunabiliriz..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
cidden maşALLAH çok iyi yavuz çok iyi çalışıyosun
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)