olm google translete e yazdım şu cümleni o bile isyan bayrağını çekti fatal eror verdi hangi dilde yazıyosun aslanım :D matrix rakamlarıyla yazsan ona bile cevap veririmde bunu çözemedim :D
http://portal.uyurgezer.net/wp-conte..._koruyucu.jpeg
Printable View
olm google translete e yazdım şu cümleni o bile isyan bayrağını çekti fatal eror verdi hangi dilde yazıyosun aslanım :D matrix rakamlarıyla yazsan ona bile cevap veririmde bunu çözemedim :D
http://portal.uyurgezer.net/wp-conte..._koruyucu.jpeg
Harbiden araba sökük ötesi :D
merak ettim bmw 325 te neler var kaç hp?
325 te tds krank var yani 2.8litre + 286derece huner egzantrik ve 3.91 kilit difransiyel mevcut tabiri caizse kısa şanzıman 200-210hp falandır
anladım kilo olarak ne kadar çıkıyo sökülmeden?
ya eray kızma ama
nedir senin bu hondalardan çektiğin :hehe:
anladım bu bilgileri gecen sene bi e36 bmwyle kalkmıştım 328 tek kapı oda 197 hp falandı onla kıyaslıyorum aracınıda ondan sordum saol bilgiler için
abi nerden bileyim tenekeden bir eg le kalkıcağımı ben sınıfımdakileri zaten geçiceğim için kasmadım bi baktım efsane karşımızda :D ama iş işten geçmişti bende kendımı yormadım orda 2 saat söök taaak keyfime baktım ama bursa ya gelicem boşaltıp rövanşını yapıcaz :)
bence hiç ugraşma araç cok tehlikeli ve senin aracınla bu bg lerde aynı katogaride
olmazlar sen arka itersin kaybın var aktarmadan dolayı bide üstüne sararacaksın orda bi kayıp kg olarak yaklaşman cook zoor arabana yazık okadar kesip biçmeye
anca üflersen olur o zaman da bizim nalbant 131 turboyu getirir böyle uzar gider
ama genede gel otur cay içeriz dostluk çerçevesinde denemeler olur :)
eray fodepar yaptıgın halde geceemmıssın olm yazık sana tüüüü :D
sen mrk etme abi bende e30 çok hooop burda kesilmişi var der motoru ona koyar geliriz bitek teneke sizde yok yani :) bu arada arkadan iter araç çok sarmaz fwd den iyidir yani yanlış biliyosun her zaman bir tık öndedir dragta... kısmetse 800kg e30 ile gelicem bursa ya işlerim ters gitmezse hafiflik savaşı olsun buda ;)
ne olursa olsun litreye hacime bakmadan BMW nin ağırlığı bol olan aracın... çıbıl kuş gibi bir araça karşı olan savaşı çok iyi bence
her iki tarafıda kutlarım
ben eksik bilmem cook senelerdir bu işin içindeyim arka iter herzman kayıbı vardır
arka iter dragta iyi olabilmesi için 500 bg üzeridir 1600 2000 cc lerde niye yoktur arka iter bu açığı kapamak için cook hafifletilmeli aynı kg aynı bg deki ön çeker kalkışta geçemez
abicim demekki senelerdir yanlış biliyosun :) dünya da kanıtlanmış birşey bu eşit güçlerdeki ve ağarlıklardaki 2 araç fwd ve rwd kalksın her zaman rwd geçer bu böyledir doğanın kanunu bu rwd her zaman daha az sarar olabilir yıllardır yanlış biliyo olabilirsin ama doğruyu öğrenmek için çok geç değil biyerden başla mesala bu posttan sonra araştır bak bakalım :)