Maşallah araçlara ve kullanan dostlara,günlük kullanım setup ları ile harikalar yaratmışlar,izlemesi son derece keyif verici,emeğinize yüreğinize sağlık....
Maşallah araçlara ve kullanan dostlara,günlük kullanım setup ları ile harikalar yaratmışlar,izlemesi son derece keyif verici,emeğinize yüreğinize sağlık....
videolar gözükmedi, biri linkleri koyabilirmi ?
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
korhancım yine söylüyorum ben şu an izmirdeyim arabam orda duruyor. gidip ölçebilirsin nozzlerı90 olmadığında 200 hatta 200 üstü olduğunda neden bu kadar ısrarcı olduğunu anlamadım halen..önemli olan denemekti ggn ve audi olayı değildi.o an sizi aradık 500-600 hp civarı deneyebileceğimiz araç warmı dedik.sizde saolun bizi kırmadınız ggn yi getirdiniz..bnm nossuz denemem neyin ölçüsü olacak sence onuda anlamış değilim dostum.benim aracım bu kiloda bu hacimde şimdilik bu basıncta ve bu nosla yürüyor.yarışırkende aynı speclerde olacağım için böyle denedik..beni iyi tanırsın bugüne kadar kimseye şöyle veya böle yaparım deyipte dikilmedim..kendi çabamla bir araç yaptım ve sizle denemek nasip oldu...önemli değil sen rahatlıcaksan nossuz denerim..bnm için önemli olan ggn değil..sadece sizin yaptığınız specler ve ölçüler belli beygir verior ..bunu iyi bildiğiniz için bende ortalama beygirimi anlamak i,çinsize 500-600hplik bir araç warmı dedim....
kilo işine gelince...şimdi atıorum sen ahmetin saxo ile denesen çok hafif bunu saymammı diyeceksin..ya önemli olan 0-400 mesafeyi önde bitirmek değilmi? O yüzden bastığın nosun veya hacimin yada kilonun ne önemi war...ben aracımı görmek istedim gördümde...bana yeterli....
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
bide kırılmaya gücenmeye bence gerek yok zaten böle araclar yapılsınki piyasa hızlansın zevkli yarışlar ortaya cıksın tatlı rekabet her zman iyidir önümüzde güzel bi yarış sezonu var bide pistte görürüz inşallah bu araçları her ikisinede kocaman maşallah ..
Yok abi kirilma gucenme olmaz, ancak tatli rekabet olur bizim aramizda biz devamli yuzyuze gelen birbirini taniyan seven insanlariz. Abi kg vs olayina ben takilmam araban masallah cokta iyi olmus kg olayini sen face de birinin hacmi 1.8 oburu 2.5 hacmi 700cc dusur nossuz deneyelim dedin diye yazdim, bizim arabayida gectin tebrik etmekten baska diyecek laf yok zaten yakisani da o. Benim soylemim genel bir gorus abi, eger ki ben o gun isim olmasa ve denemeye gelseydim onceden de bunu derdim eger dostane, arkadas arasi deneme yapilacak ve arabalar gorulecek ise bence (dogrudur yanlistir bu goreceli) bir taraf nos basiyor ise, bir noslu bir nossuz deneyip iki arabaninda nasil yurudugu nasil gittigi ona gore degerlendirilmeli, ha eger maksat yarissa arada atar gider varsa zaten kimse noslu, nossuz basinc bilmemne telafuz bile edemez gelir yarisir.
Abi meme falan olcmeye luzum yok, senin soylemin benim icin bakidir ama yillardir bende bu isin icindeyim, asagi yukari nosun kaclik oldugunu kestiririm 50 100 200 250 hepsini bastim, hatirlarsin sen wrx e 200 shot basiyordun, ben 100 ta 2006 senesinde. Belki, samimi soyluyorum sen farkinda degilsindir ama selonoidi 2. El almissindir icindeki cikis memesi onceden sokulmus veya delinmistir , ankara spec. Bende burada seni kirmak istemem abi kesinlikle bilirsin, ama eger ki bana azicik itimadin varsa ki biliyorum var, o nos kesinlikle 90 shot degil abi, zaten bana facede verdigin olcude 90 shot degil 125 shot. Mevzu gecmek gecilmek vs degil belki yine gececeksin ama senin bir teline biz geldik denedik, simdide ben sana diyorum ki gel birde nossuz gorelim abi arabalari video mideo da cekmeyelim ben goreyim yeterkg vs onemli degil 4 ceker iki araba, biri 1.8 digeri 2.5 ama 1.8 olan suruculer dahil 300 kg hafif ikiside ayni basincta ayni turbo ile. Bence cok adil bir deneme olur, noslu zaten senin 200 e kadar 2 boy civari gectigini biliyoruz. Yok dersen konuyu kapatirim canin sagolsun abi derim.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
yav oldum olası audinin bu kasasına hep aşık olmuşumdur... bildiğim kadarıyla bu kasalarda 1.8t makine yok... yanılıyormuyum yoksa swapmı var?
sahibinden de 2.2 yok ama ankarada warsahibi görürse yazar RS2
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)