maşALLAH diyemedik fotoğrafı görünce ALLAH kaza bela vermesin.
Printable View
maşALLAH diyemedik fotoğrafı görünce ALLAH kaza bela vermesin.
Çok iyi indiriyor kadranı özellikle 200 den sonra. Bu arada OPET ten uzak durun. Ben RS e yazılım attıktan sonra Opetten depoyu fullettim otobana çıktım teste araba 130 km ile giderken istop etmişti :hehe: Sonra binbir cambazlıkla arabayı sağa çektim tekrar çalıştırdım tekrar çıktım bir 10 km sonra tekrar istop etti :) En sonunda sokarım böyle benzine diyip en yakın servise çektirip depoyu boşalttırmıştım.
Aman opetin benzinine dikkat.
super.. masallah yaaaa
Videodaki ilk hizlanma bayir asagi olabilirmi,typerdan anlamam ama su parcalarla olsun235 yada bikac hp daha olsun bayir yukari boyle gidicek,kimse tabiki beni inandirmak zorunda deil ama ciddi sacma geldi
masallah kazasız belasız
bayır yukarı değil zaten yolu bilenler bilir mudanya kavşağından sonra görükleye giderken düz gibi duran lakin çıtırdan yukarı eğimi olan bi yol dediğim gibi arabanın satışı için bir arkadaşla videodan önce konuştuk sözleştik zaten tamamen hatıra amaçlı.
Bu arada typerlarda zaten 1-2-3 ben yokuş aşağı yokuş yukarı çok fark yaratacağını düşünmüyorum yaw. 5ten sonra dediğiniz gibi avantaj yaratır ama yokuş farkı.
ps:öle dağ tepe tırmanıyorum gibi algılanmasın lütfen.
amma avans vurmuş araba iyi bir şey olmamış...
piston çok farkettiriyormu pistonsuz halinden ?
hiç sorma video çekerken dikkat edemedim sonra izlerken gördüm ara ara vurmuş Allah'tan bi sıkıntı yaratmadı.Pistonlu haliyle alakası yok şu videonun orjinale döndükten sonra bi süre afalladım benm arabam niye yürümüyor die o haliyle şuanki videodan en az 3 saniye daha hızlıdır.2-3 nerdeyse hep sarıyor 4ü de bunun 2. vitesi gibi indiriyordu öle söliim :D bir daha typeR alırsam ilk yapıcağım şey piston almak olur heralde :D
la jdm egzantrık yokmu ustunde sımdı.olm bak sökme ben alacam onları ıhsanla anlastım hashahs:D
Maşallah güzel yürümüş araç demek rbc hafif jant ve 100oktan olsaymış gayet hızlı olurmuş:)
kadran banada haddinden fazla hızlı geldi masallah diyelim...
yakup gerçekleri söle babali :D
o gece ben integra ile otobanda giderken sen geçtin yanımdan baya bi yokuş aşağı :D :D
kerata seni
sahshahsa
jap 10 dan jap 11 e sevgilerle :D :D
çok çok güzel gidiyor maşallah . alana hayırlı olsun.
iyiymiş yaw maşallah
maşallah guzel ındırmıs