reklamı çok begeniyorum konu güzel müzik güzel araç güzel daha ne olsun inanın bende hergüngörüyorum birebir şahit oluyorum bu adam nasıl ehliyet almış diyorsun bijon un adını ne işe yaradıgını bilmeyen adam var yönetmen haklı yani :D
Printable View
reklamı çok begeniyorum konu güzel müzik güzel araç güzel daha ne olsun inanın bende hergüngörüyorum birebir şahit oluyorum bu adam nasıl ehliyet almış diyorsun bijon un adını ne işe yaradıgını bilmeyen adam var yönetmen haklı yani :D
Video'yu izlerken başında punto ile vitese taktıktan sonra drift akedemiye geçilecek zannetmiştim :( hayal kırıklığı oldu :(
arkadaşlar videonun drift akademi ile ilgisi yok sadece pilotlardan biri video çekiminde aracı kullandı hepsi o
ayrıca şu ceasar efendiden ses cıkmadı hic ....baska yerlere yazarken burayı pas gecmis nedenki acaba..... sürüş emniyettinden- can güvenliğinden- adli mercilere şikayetten bahseden arkadaş 4 aydır kumburgaz yollarında birilerini surekli rollinge davet ediyormus. (http://www.techturkey.com/forum/vide...n-show-22.html ) ... nediyim insallah yetkili mercilerle başı derde girmez....yoksa yazık olur camianın böyle güzide birisini kaybetmesi
Caesar,
Üslubun yakışıksız.Sana ceza puanlarından yazssınlar 5 puanı bence yada sen kendine yaz.
Bu işi kuran,kurmaya çabalayan adamlar var onları tanımıyorsun,
Bilgisizsin bu yüzden öğren ve öyle seviyeli birşekilde konuş,yorum yap.
profesyonel bi reklam çekiminde (içinde aksiyon olmasa bile) drift akademiden birinin çagrılıp dublorlük yaptırılması bu işe deger verildigini gösteriyor.yani hem reklama hemde drift akademiye...
güzel reklam olmuş :)
Harikaymış. Nedense bu reklamların Türkiye'de çekildiğini pek kolay anlayamıyoruz artık. Profesyonellere borçluyuz sanırım bunu.