User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Drift Akademi İstanbul - Son reklam çekimi

zuupermen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seninde bi yalakalığın var galiba bu konuya mesajı o konudan çok daha önce yazdım ben Komiğime gitti. Driftçileri herkesden daha çok destekledik. 4-5 kişilerken izlemeye gittik çevremize duyurduk

Sen daha yokken biz oralardaydık konu çok komik Birini kıskanmak için ayrıca sende olmayıp onda olan bi takım şeyler olması lazım öyle bişeyde görmüyorum
    herseyden evvel lafını bilerek konus ... sana dedigim gibi cahilligine veriyorum laflarını.... 4 senedir biz 4-5 kisi iken neden goremedim ben seni onuda merak ediyorum....cevrene duyurdugun icinde saol sen olmasan defalarca ulusal kanallara dergilere reklamlara ana haber bültenlerine düzenli olarak TRTUNING dergisine cıkmamıza gerek yokmus sadece sen yetermişsin.... ayrıca geldiginde tanıstır kendinide yuzyuze goruselim senle bu konuları gerçi en son antremanı sadece izlemeye gelen 300 e yakın kişi içerisinde seni tanımam zor olur. ancak biz 4-5 kişi iken sen aramızda oldugun icin belki göz aşinası olduğundan tanırım seni.....senin harbiden bir sıkıntın var buna kesinlikle emin oldum artık....sanal alemde değilde gercek hayatta yaşa biraz, buradan atıp tutmakla olmaz işkembeden sallamakla olmuyo .....doğrular bazen acı ama gerçektir.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

leader_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reklamı Fiat yapıyor, amacıda belli yeni aracının satışlarını arttırmak.
    Ancak benim anlamadığım millet neden birbirine atar yapıyor?

Bırakın arkadaşlar kim ne yaparsa yapsın, kim nerede oynarsa oynasın yada kim daha önce yapmışsa yapsın. Kalp kırmaya yada stres yapmaya gerek yok. değmez yani

yaşlarınız bende büyük olabilir o nedenle affınıza sığınıyorum ancak gerçekten bu tarz yazışmalara gerek yok

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reklamı çok begeniyorum konu güzel müzik güzel araç güzel daha ne olsun inanın bende hergüngörüyorum birebir şahit oluyorum bu adam nasıl ehliyet almış diyorsun bijon un adını ne işe yaradıgını bilmeyen adam var yönetmen haklı yani
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video'yu izlerken başında punto ile vitese taktıktan sonra drift akedemiye geçilecek zannetmiştim hayal kırıklığı oldu
    ...

zuupermen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar videonun drift akademi ile ilgisi yok sadece pilotlardan biri video çekiminde aracı kullandı hepsi o

ayrıca şu ceasar efendiden ses cıkmadı hic ....baska yerlere yazarken burayı pas gecmis nedenki acaba..... sürüş emniyettinden- can güvenliğinden- adli mercilere şikayetten bahseden arkadaş 4 aydır kumburgaz yollarında birilerini surekli rollinge davet ediyormus. (http://www.techturkey.com/forum/vide...n-show-22.html ) ... nediyim insallah yetkili mercilerle başı derde girmez....yoksa yazık olur camianın böyle güzide birisini kaybetmesi
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ratu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Caesar,

Üslubun yakışıksız.Sana ceza puanlarından yazssınlar 5 puanı bence yada sen kendine yaz.

Bu işi kuran,kurmaya çabalayan adamlar var onları tanımıyorsun,
    Bilgisizsin bu yüzden öğren ve öyle seviyeli birşekilde konuş,yorum yap.

|STI| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    profesyonel bi reklam çekiminde (içinde aksiyon olmasa bile) drift akademiden birinin çagrılıp dublorlük yaptırılması bu işe deger verildigini gösteriyor.yani hem reklama hemde drift akademiye...

güzel reklam olmuş

Wind of VW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harikaymış. Nedense bu reklamların Türkiye'de çekildiğini pek kolay anlayamıyoruz artık. Profesyonellere borçluyuz sanırım bunu.
    All Seasons just Feel the Wind of VW Spirit...
    O bir E.T.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)